A siker titka a sok munka és a kiváló közösség

2013. január 24. 08:59

Dunakeszin az emberek rajonganak a futsalért, az ő biztatásuk is hozzájárult az eddigi eredményekhez. Interjú.

2013. január 24. 08:59
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Fidelitas.hu

- Gyakran láthatjuk a televízióban, hogy a magyar kormány nevében stratégiai megállapodásokat kötsz különböző cégekkel. Mi az üzenete ezeknek a megállapodásoknak, mit jelenthetnek ezek a magyar gazdaság és munkavállalók számára?
 
- Az instabil nemzetközi gazdasági viszonyok nyomán megindult egy szövetségkötési verseny a világban. A magyar kormány ebbe nevezett be akkor, amikor elkezdte megvalósítani a keleti nyitás stratégiáját, illetve a tárgyalásokat a nemzetközi vállalatokkal a stratégiai megállapodásokról. Ezen megállapodások keretében együttműködünk a vállalatokkal a regionális fejlesztéseik Magyarországra hozatala érdekében, a kutatás-fejlesztési tevékenységük bővítése érdekében, a duális szakképzési rendszer átalakításában, valamint abban, hogy a magyar kis- és középvállalatok minél több lehetőséghez jussanak ezen nagy vállalatok beszállítóiként.
 
- Azok, akik a Dunakeszi Kinizsi követői a facebookon, szinte naponta láthatják, milyen komoly erőfeszítéseket tesznek a csapat tagjai, hogy helyt álljanak. Mi a titka az elért sikereknek?
 
- A siker titka a sok munka és a kiváló közösség. Az edzőink a szezon előtt elég keményen meghajtottak minket, januárban gyakorlatilag minden nap edzettünk, de a bajnokság alatt is heti négyszer edzünk. Aki ismer minket, tudja, hogy mi egy baráti társaság vagyunk, ami eddig mindig átsegített minket a nehézségeken. És természetesen az sem utolsó szempont, hogy Dunakeszin az emberek rajonganak a futsalért, az ő biztatásuk is hozzájárult az eddigi eredményekhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. január 24. 15:43
Csak a tükör fontos. Hogy bele tudjon nézni az ember. Az irigy rosszindulat tud hatni, de Ron Werber s a baloldali gyűlölet nem minden.
tatka46
2013. január 24. 15:32
Hogy van pofája ennek a munkáról beszélni ,szt sem tudja mi az. Szerencsétlen fas. .
6qwasyx
2013. január 24. 13:56
Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben a 2012-ben bevezetett telefonadó ügyében. A bizottság értékelése szerint az intézkedés szembemegy az elektronikus hírközlő hálózatok és az elektronikus hírközlési szolgáltatások engedélyezéséről szóló irányelvvel. Ez az igazi SIKER?
kjkj945
2013. január 24. 13:48
""Munka szláv eredetű szó, eredeti jelentése: kín, gyötrelem, szenvedés, erőfeszítés, vesződség. "" ""A munka fogalma −Pistike! Vidd le a szemetet! −Na már megint dolgozni kell. Mindig csak a munka! Munkavégzésről akkor beszélünk, ha erő hatására elmozdulás történik.""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!