Idefigyeljetek, öcsik!

2013. január 23. 13:28

Mit is szólna a nemzet költője, ha meglátná ezeket a hőbörgő ifjakat?

2013. január 23. 13:28
Stemler Miklós
hvg.hu

„Elvégre szemben a taknyosokkal, mi igazán érettek vagyunk: tudjuk, hogy országunk bölcs vezetői, hívják őket Horthy Miklósnak, Rákosi Mátyásnak, Kádár Jánosnak, avagy Orbán Viktornak csak a mi javunkat akarják, és ha kellőképpen érett, azaz a mindenkori hatalomhoz lojális módon viszonyulunk a dolgokhoz, akkor lényegében bármeddig eljuthatunk olyanfajta éretlenségek nélkül, mint szaktudás, vezetői gyakorlat, tehetség. Azt is tudjuk, hogy Magyarországon minden megoldódik, hiszen olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna. Az igazi veszély a tiszteletlenség és a rendbontás, ezért is nagyon helyes, hogy felnőtt ember módjára viselkedő kormányunk már jó előre lefoglalta a budapesti köztereket március 15-re, elvégre Petőfi Sándorra és egyéb nemzeti nagyjainkra méltóságteljesen kell emlékeznünk. Mit is szólna a nemzet költője, ha meglátná ezeket a hőbörgő ifjakat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. január 23. 19:32
Stemler!Tudod hányan röhögnek mikor olvasnak!
puszika
2013. január 23. 19:29
A kiscsákók nem a saját fejük után mennek/arra az apjuk nem tanította meg őket/Mesterházyk,Gúrok,Bajnaik drogosok,spionok,dopemanek,biztatják őket meg persze fizetik is.Telik a külföldi pénzekböl!
Fakutya tizedes
2013. január 23. 18:20
Bezzeg nem aggódott a Hávégé meg a Zsemler Zacsi, amikor a hajógyári dizsikből tünögettek el az ifjak.
füst
2013. január 23. 17:20
Ismét egy kiegyensúlyozott, fontos látlelet a kalácsképűtől...:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!