Hiteltelenek

2013. január 21. 07:21

Az most már világos, hogy az MSZP a következő választásokig a gyűlöletpolitikára épít.

2013. január 21. 07:21
Stefka István
Stefka István
Magyar Hírlap

„Ennek az országrontó baloldali politizálásnak az érzelmi alapjait Márai Sándor írta meg 1948-ban, a Napló ötödik kötetében: »Károlyi Mihály, a párizsi magyar követ nemrégiben izgatottan kijavított egy nyilatkozatot, amelyet Judit leánya adott egy újságírónak. Károlyi ezt írta a nyilatkozatba: „Én gyűlölöm a magyar népet…” – majd kijavította, imígyen: „Én gyűlölöm a magyar nép volt vezetőit.”«

Nos, most melyik mondatát higgyük el a balliberális oldalon nagyra becsült úrnak? Amely szívből jött vagy amelyet az esze diktált? Az most már világos, hogy az MSZP a következő választásokig a gyűlöletpolitikára épít. Ezt jelzi a Magyarország ma elnevezésű új kampányuk. Gyűlöletplakátjaikra – Winkfein Csaba szocialista elnökségi tag szerint – először Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát teszik fel. Milyen szánalmas erőlködés. Célpontjukba ismét egy nyilvánvaló hazugságot tesznek, amiről éppen az ellenkezőjét gondolja a többség. A hazugság, amit az MSZP állít: »Az Orbán-kormány csaknem három éve az elszegényedésről, a rombolásról, a kapkodásról, „az esztelen ötletelésről” és a jövő feléléséről szólt, s ezt mindenki tapasztalja, mert Magyarországon ma rosszabb a helyzet, nehezebb boldogulni, mint három évvel ezelőtt.«

Az utolsó két mondat igaz. De az emberek vissza fognak kérdezni: kik juttatták ide Magyarországot, melyik kormány védte meg igazán hazánkat a külföldi pénzoligarcháktól, kik tudták a költségvetést az EU-normáknak megfelelően ilyen alacsony szintre levinni, és melyik kormány az, amelyik ilyen gazdasági helyzetben is tud rezsit csökkenteni, nyugdíjat és minimálbért emelni, munkanélküliséget felszámolni, még ha lassan is? Melyik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2013. január 21. 11:23
A fidesz tanácsadói csak erre a "gyűlölet" mantrázásra futotta? Slejmgeci naponta szajkózza, a hétvégén a MNben is bevetették, ma is legalább egý MNes és egy MHos cikk erre épül.
Rettenetes
2013. január 21. 09:38
"...Az most már világos, hogy az MSZP a következő választásokig a gyűlöletpolitikára épít...." Igy van, ahogyan azt ti elkezdtétek és folyamatosan csináljátok! Volt munkásőr férgek vagytok, Pista veled az élen!
lelánczi
2013. január 21. 09:19
Az most már világos, hogy az Fidesz minden körülmények között a gyűlöletpolitikára épít. Ezt leginkább az 5. számú párttagkönyv birtokosa igazolja, és milyen érdekes, hogy éppen Stefka István által főszerkesztett újságban. Erre mondja a magyar, hogy más szemében meglátja a szálkát, a magáéban a gerendát sem veszi észre.
sóhivatalnok
2013. január 21. 09:13
Ja. Eddig a rokkantnyugdíjasok, a szolgálati nyugdíjasok, az otthontalanok, az élettársi kapcsolatban élők, a cigányok, a diákok és a külföldön munkát vállalók ellen indítottatok gyűlöletkampányt (a mi adónkból!). Addig jár ez a köcsög a kútra, amíg valaki elő nem veszi az ügynökaktáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!