Újévi napló

2013. január 12. 09:32

Ha csak a Fidesz nyerhet, miért szerződtet a szocialista párt kampánytanácsadót Izraelből, és miért szólítja fel Bajnai Gordon a híveit, hogy fogjanak össze Orbán Viktor leváltásáért?

2013. január 12. 09:32
Sárközi Mátyás
Heti Válasz
„Londonban, üzleti jellegű fogadáson. Odalép hozzám a 85 felé járó, magas, ősz magyar úr, aki a háború után emigrált Angliába, gyarmatáru-nagykereskedő volt, de immár pihen a babérjain.

- Mit szólsz, milyen rettenetes állapotok vannak Magyarországon?

- Miért? Mi történt?

- Hallom, hogy megszüntették az Alkotmánybíróságot.

- De hiszen épp most döntött, hogy alkotmányba ütközőnek tekint egy új törvényt.

- Viszont olyan választási rendszert vezetnek be, hogy csak a Fidesz nyerhet. A sógorom mondta, akivel hetente beszélünk telefonon.

- Ha csak a Fidesz nyerhet, miért szerződtet a szocialista párt kampánytanácsadót Izraelből, és miért szólítja fel Bajnai Gordon a híveit, hogy fogjanak össze Orbán Viktor leváltásáért?

Idős honfitársam csalódottan odébb lép:

- Nem értem, hogy egy értelmes ember, mint te, hogyan dőlhet be annak, amit az Orbánék mondanak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laci0011
2013. január 12. 16:51
A világ megnemértettjei,próbálják megváltoztatni a világot,igazi hősökre váró feladat,na meg jó ürügy 4 milliárdot kivinni amerikába...Kár hogy már itthon is oda a birkaszartolvajok szavahihetősége...
Google
2013. január 12. 15:28
Ja tényleg, egy értelmes ember dőljön be inkább Töröknek, Korozsnak vagy Buránynak; azért az mennyivel másabb/intellektuálisabb már! Egy a szerencsénk: van lehetőségünk arra, hogy _ne_ az MSZP-t, Együtt-et stb. válasszuk!
kjkj945
2013. január 12. 13:48
"" Hallom, hogy megszüntették az Alkotmánybíróságot."" Most már Alaptörvénybíróság a neve????
jerom960
2013. január 12. 11:28
Azt hinné sok ember,hogy a 21.században olyan egyszerű a tömegkommunikáció révén egy hírt megtudni,vagy a valódiságáról meggyőződni,hogy csak pár percet vesz igénybe. Aztán tessék,amit egy rokon vagy haver mond-ami a suttogó propaganda-az hihetőbb bárminél. Ez az: én találkoztam azzal az emberrel, aki látta azt az embert,aki hallotta,hogy van egy ember Amerikában,aki szerint Elvis Presley még él!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!