Lehet elegáns a politika?

2013. január 30. 18:02

Jobb klubokban a vesztesek azt mondják: ok, ez van, ezt fogadjuk el, hajrá. Itt az alul maradtak már másnap közölték: nem maradnak, mennek, új pártot alapítanak.

2013. január 30. 18:02
Nagy Iván Zsolt
Új Szó

Az Együtt 2014 már rég nem annyira tetszetős, mint novemberben volt, pillanatnyilag inkább tűnik valószínűnek, hogy létrehozása a ciklus legnagyobb buktája lesz, nem pedig annak ellenzéki sikertörténete. Ilyenkor jobb klubokban a vesztesek azt mondják: ok, ez van, ezt fogadjuk el, hajrá. Az LMP azonban e tekintetben nem jobb klub. Itt az alul maradtak már másnap közölték: nem maradnak, mennek, új pártot alapítanak.

Ja! – tették még hozzá – az LMP-vel szerzett parlamenti mandátumot azért nem adják vissza, maradnak az Országgyűlésben, és ha már így alakult, maradjanak együtt, egy frakcióban is, mert ez így praktikusabb. Ha meg az LMP nem megy bele, akkor így járt, akkor neki se lesz frakciója, mert nem maradnak tízen. Elegáns. Nem lehet más a politikus, na!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadhajdu
2013. január 30. 20:11
Ezekből ahhoz hiányzik az úri nevelteté. Surmó kismosdott proli gyerekek.
kjkj945
2013. január 30. 19:28
Lehet elegáns a politika (LEP) De a lump csak meglep! Vagy meglépett!
Öreg
2013. január 30. 19:25
Az LMP-nek még lehet frakciója. 1. kizárják a kilépetteket. 2. megegyeznek 3 függetlennel, hogy beléphetnek és úgy szavazhatnak, ahogy akarnak. Így van 10 fő. Karácsonyék meg mehetnek oda, ahová én gondolom.
heep
2013. január 30. 19:17
Az E2014 valóban kipukkan lassan mint egy lufi. Így a kilépett LMP-s képviselőknek nem marad más koala partner mint az MSZP és a DK. Ezzel meg újjáélesztenék a szokott MSZP-SZDSZ koalát. Valószínűleg ez is volt a céljuk már 2009 óta. Ők így értelmezik a lehet más a politika bullshittet. A Jávorék még parlamentbe sem fognak kerülni (valószínűleg a Schifferék sem ezek után). Marad a titkos összeesküvők életmódja számukra. Majd felidézik nagyszerű őseik módszereit és éjszaka fognak plakátokat ragasztgatni, szamizdattokat írogatni füstös pincék mélyén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!