A Galamusról

2013. január 31. 18:12

Úgy látszik, akár létezünk, akár nem, a mandiner.hu-nak és a kurucinfónak megbízhatóan szállítjuk a klikkeket.

2013. január 31. 18:12
Mihancsik Zsófia
Galamus-csoport

„A gyászos működésfelfüggesztés után kezdhetném a folytatásról szóló értesítést bizakodva is: ez volt az utolsó eset, hogy anyagi okok miatt arról kellett értesítenünk a Galamus olvasóit, hogy nem megy tovább – mert megoldódott a Galamus finanszírozása. És kezdhetném pesszimistán is: ez volt az utolsó eset, mert megy még egy rövid ideig, aztán szép csendben kimúlunk. Mind a kettő igaz lenne: az elsőben a reményeink lennének hangsúlyosak, a másodikban a jelenlegi helyzet, és az a tény, hogy egy újság életében egyetlen ilyen drasztikus lépésre van lehetőség, és ha ez „csak” rokonszenveket mozgatott meg, támogatói szándékokat nem ébresztett, tudomásul kell venni, és a következő anyagi csődnél szép csendben abba kell hagyni.(...)

 

Azokról az emberekről – tele van velük a magyar internet – hadd ne beszéljek most, akiknek fogalmuk sincs arról, mennyi napi munkával készül egy ilyen napi frissítésű (még ha lehetőségeiben korlátozott is) internetes vélemény- és hírportál, mi több, nem is akarják felszámolni a saját tudatlanságukat, ezért úgy gondolják, és nem is szégyellik leírni, hogy mi bizonyára hazudunk a Galamus fenntartási költségeiről vagy az olvasók pénzéből akarunk a Galapagos-szigeteken nyaralni, ezért »zsaroljuk ki« a támogatásokat. És azokra a hangokra sem szeretnék reagálni, amelyek ennek a liberális, kommunista vagy éppen zsidóbérenc nyilvánossági fórumnak a megszűnésén örömködtek. Úgy látszik, akár létezünk, akár nem, a mandiner.hu-nak és a kurucinfónak megbízhatóan szállítjuk a klikkeket.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giulio
2013. február 01. 11:23
Csúna is vagy meg ráadásul hülye is!
red label
2013. február 01. 11:04
Galamusz-gyurcsány-bajnai-meseházy-ballib kompánia-Game Over!
Zokni
2013. február 01. 10:47
Kedves Mandi! Ez elég szomorú, hogy Szerző, érdemi olvasók hiánya, és látogatottságuk alacsony száma fölötti elkeseredésével, meg annak a ténynek a konstatálásával, hogy ezzel szemben Önök csak nyernek az idézeteikre nyomott mezei tahó-klikkek tömegén, éppen itt, és ilyen mérvű gonosz, és ostoba hsz-dömpinget generál.
tevevanegypupu
2013. február 01. 08:52
Aki eddig a penzt adta, nyilvan menet kozben rajott, hogy inkabb tolja a fidesz szekeret azzal, ha ezt a tarsasagot mukodteti.Nem hatekonyak, nem erik meg az arukat. Es valoszinuleg ennyi a tortenet, mashol ruhaz be. Mondjuk a forradalmi egyetemi ifjusagba. Par alaknak adnak par forintot, nagyobb hirverest ernek el vele egy ideig..foleg ha az amerikai demokracia is besegit. A kommunikacioba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!