Az MTI megint hazudik?

2013. január 30. 15:44

Az MTI komoly félreértésben van, vagy megint hazudik.

2013. január 30. 15:44
Mérték Médiaelemző Műhely
Facebook

„Az MTI komoly félreértésben van, vagy megint hazudik. Miközben az Európa Tanács sajtótájékoztatójáról azt a tudósítást közli, hogy az Európa Tanács szerint a médiafelügyeleti szervek függetlensége Magyarországon biztosított, a sajtóközlemény éppen ennek az ellenkezőjéről szól.

A kormány és az Európa Tanács között olyan megállapodás született, amely alapján módosítani kell a Médiatanács, illetve a Médiatanács elnökének jogállását, valamint a médiatartalom szabályozását. A tárgyalások folytatódnak annak érdekében, hogy a szabályozás összhangba kerüljön az Európa Tanács szakértői értékelésével.

Így már érthető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. február 05. 12:42
A kurucinfót a Szólásszabadság és a Szabad Vélemény nyilvánítás nevében betiltani akaró liberálfasiszták megint ajvékolnak.
balbako_
2013. február 05. 12:42
Az államfő kaphat jogot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének kinevezésére, a kiválasztási eljárásban pedig civilek is szerephez juthatnak. A médiatörvény módosító javaslatának kidolgozása során - amelyet tavasszal fogadhat el a Ház - a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) arra is nyitott, hogy az NMHH elnöke ne legyen újraválasztható. Ez az a nagy változtatás, ha megvan akkor leszállhatnak a döglött lóról. De az MTI hír is igaz, mert érdemben semmi nem változik a törvényben. Ezt is bukták a ballibsik.
narmer
2013. február 01. 16:40
Nem unjátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!