Van egy barátom...

2013. január 26. 13:41

... és büszke vagyok rá. Nem azért, mert három napja elrabolták Szíriában. Hanem azért, mert az egyik legigazibb újságíró, akit ismerek.

2013. január 26. 13:41
D. Tóth Kriszta
Shopline

„Bálintot a sztori vitte vissza Szíriába is. Nem először járt háborús területen – Afganisztánról könyvet is írt, méghozzá olyat, amit még én, az „életmód-újságíró” nő is élveztem nagyon –, Szíriában sem először dolgozott. Amennyire ismerni lehet, ismeri a viszonyokat, a konfliktus szereplőit, nem megy bele hülyeségekbe, vigyáz magára. Viszont nem is az a fajta „háborús tudósító”, aki összevizeli magát, ha fegyverropogást hall a távolból, majd a légkondicionált szállodájának erkélyéről előadja a magyar nézőknek, hogy micsoda háborús hős ő. Kódolva volt, hogy egyszer baj történik vele... És aki most azzal jönne, hogy „tudhatta, hogy lőnek, minek ment oda”, annak azt ajánlom, hogy gondolkozzon el azon, vajon mennyit tudnánk a világról, ha nem lennének olyan újságírók, mint ő. De ha ez nem működik, akkor legalább olvassa el Szlankó Bálint saját kezű beszámolóját az emberrablásról és a szabadulásról.

Ebben a cikkben, az attitűdjében, a józanságában, a nyugodtságában, a humorában benne van minden, amit erről a csávóról tudni kell.

A szívbajt hozta ránk. Örülök, hogy épségben megúszta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peonza1
2013. január 31. 02:12
Tűnj már el bébi!Unalmas vagy.
narmer
2013. január 29. 11:31
Te a barátaidat csávónak nevezed,és ők hogy hívnak téged bakasárinak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!