Közöny

2013. január 08. 08:57

Szomorú, hogy ilyen kevesen mentek el szavazni Gyömrőn.

2013. január 08. 08:57
A szerk.
NOL

„Most január van, hideg és hóesés. Nem szívesen megyünk ki a fűtött szobából, ha nem muszáj. Kereshetnénk még mentségeket, de minek: a lényegen nem változtat. Szomorú, hogy ilyen kevesen mentek el szavazni Gyömrőn. Csalódottak vagyunk, pedig – ha megnézzük a szavazatok megoszlását – még azt sem állíthatjuk, hogy győzött volna a Horthy-kultusz. Ellenkezőleg. Mégis rossz, ami történt. Mert a közöny győzött. Az a beteges mentalitás, amely a magyarok nagy részét távol tartja attól, hogy megkíséreljen beleszólni a közügyekbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mappa
2013. január 08. 12:43
Mit godoltok,belpesti balok a népet érdekli az ilyen elvont dolgok?Horthy magyar volt katona volt férfi volt. Utálják is a mai napig kik nem magyarok,utálják a katonaságiot,nem férfiak Hibrid,feminin izgága ,genderfiuk iszonyodnak mindattol amit Horthy megtesit,leki háttere van a dolognak. Bizony, kedves Népátszaboság mi már csak ilyenek vagyunk,nálunk Magyarországon ne a ti észjárásotok mentén szaladnak a dolgok.
Nannyó
2013. január 08. 10:05
Én, a politika iránt aktívan érdeklődőként sem mentem volna el erre a szavazásra, ha gyönrői lakos vagyok. Érdektelen.
imres
2013. január 08. 10:04
Így van ez elvtársak. A baloldaliak vagy közönyösek vagy rettegnek. Az elmúlt években a baloldali pártok már néhányszor eljátszották híveikkel, arra buzdítva őket, hogy ne menjenek el szavazni. A félelem súlykolása baloldali megmondóemberek szájából mindennapos jelenség. Akkor miért csodálkozol? Elvtárs!
Hozso
2013. január 08. 09:52
Ez az ügy nem érdekli nagyon az embereket.Közélet iránt erősen érdeklődő 5-6%-on kívül sokan joggal mondhatják,mi változik pozitív vagy negatív irányba,ha egy tér Horthy-tér lesz vagy nem az lesz,akkor lett volna nagyobb a részvétel ha valamilyen életmódot alapvetően befolyásoló "árukapcsolás" lengte volna be az ügyet,ilyen pedig nem volt,az elvek meg nem mozgatnak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!