Semjén Zsolt mondjon le!

2012. december 07. 14:38

Ha Semjén Zsolt nem mond le vagy nem mondatják le, az ugyanolyan durva támadás lesz a tisztesség, a tudás, az oktatás ellen, mintha Schmitt Pál nem mondott volna le.

2012. december 07. 14:38
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

Természetesen tudjuk, hogy Semjén nem fog lemondani, inkább a Sátán provokációjának fogja minősíteni az ELTE-s vizsgálóbizottságot, és fél év múlva szomorúan konstatálhatjuk, hogy megszűnt a társadalomtudományi képzés az ELTE-n. De azért mi nem adhatjuk fel: ugyanakkora nyomást kell helyezni a kormányra és Semjén Zsoltra, mint amilyet Schmitt Pál kapott annak idején, és meg kell próbálnunk elérni, hogy a kormány maga döntsön egy, az ELTE által dedikált lopás és hamisítás ügyében.

Akkor, amikor a NAV embereket büntet meg, csak azért, mert 2 cd-nyi tartalmat letöltöttek a számítógépükre illegálisan, akkor nem kéne ennél sokkal nagyobb bűnökért valakit meghagyni a pozíciójában. Ha pedig éppen a kormány arról beszél, hogy elég a 10 480-as felsőoktatás, akkor nem azt a példát kéne mutatni, hogy csalással másolással, plágiummal lehet érvényesülni. Viszont ha Semjén Zsolt tényleg a helyén marad, milyen joga van a kormánynak bármilyen átalakításhoz? A tisztességről való papoláshoz és a kereszténydemokratáknak bármilyen erkölcsi prédikációhoz?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. december 07. 20:44
Lehet jobb az, ha parlamentben ücsörög, ahelyett, hogy puskával lövöldözne. A szalonkáknak mindenképpen. Esetleg egy szentföldi út csak oda lehetne megfelelő alternatíva.
Katzky Márton
2012. december 07. 20:11
Ezek a HVG-s fiúk azt gondolják, már minden papsajt ... Érdekes lehetne, ha a másik oldal emberei utána néznének olyan ballib szürkeállomány-ikonok diplomáinak, mint Szanyi, vagy Kuncze ...
magnamater
2012. december 07. 18:37
Ha a bíráló bizottság elfogadta a dolgozatot, övé a felelősség.Ugyan ki tette volna meg,, hogy kijelenti, a kiváló minősítést nem érdemli? Egyébként az elvtársak idejében kezdődött el nagy mértékben,hogy káderlap alapján osztogatták a doktori címeket - az elvtársak utódainak azért annyira ismerős e téma.
OrangeOrder
2012. december 07. 16:55
Nem mond le. http://orangeorder.blog.hu/2012/12/07/nyugi_semjen_marad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!