Miniszterelnök-helyettes Úr, nehogy lemondjon!

2012. december 07. 14:42

Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét!

2012. december 07. 14:42
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

Ha lehet egy szerény javaslatom Semjén Zsolt számára: Miniszterelnök-helyettes Úr, az isten szerelmére, nehogy lemondjon! Az Ön áldásos tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy üdvözült arccal bólogat Orbán Viktor megszólalásaikor. Befolyását kizárólag arra használja, hogy hobbiját, isten ártatlan teremtményeinek lelövöldözését minden egyéb szemponttal szemben agresszíven helyzetbe hozza. Ön mindezeken felül durcás képpel hagyja, hogy a keresztény mártírokat meggyalázva személye kapcsán párttársai keresztényüldözést emlegessenek, amikor plagizáláson kapják. Mindez olyan mértékben szimbolizálja az Ön által képviselt erkölcstelen, színvonaltalan, gerinctelen hatalmat és annak kiszolgálóit, hogy képtelenségnek látszik erre a funkcióra Önnek akár csak a nyomába érő szereplőt találni - bár erős a verseny. Miniszterelnök-helyettes Úr! Szükségünk van Önre, akinek puszta személye hosszas magyarázatok nélkül villámcsapás-szerű fényességgel világítja meg a Fidesz-kormányzat természetét! Sokan támadják most, de tartson ki! Én Önnel vagyok ezekben a nehéz napokban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2012. december 08. 05:17
Becsinalok, ki is ez az arc? Hanyan ismerik az orszagban? Minek bohockodik itten? Takrithatna csatornat, mint Joska anno, fair lenne.
népnemzet
2012. december 08. 01:20
Dr. (haha) Semjén egykor azt szerette volna elkerülni, hogy a magyar ifjakat ne holmi szakállas bácsik tanítsák bizonyos szerelmi praktitkákra. (Arra ugyanis csakis a reverendás bácsik a felkentek.) Én meg azt nem szeretném, ha a magyar gyermekeket semjénzsoltok tanítanák erkölcsre.
6qwasyx
2012. december 07. 23:15
http://magyarinfo.blog.hu/2012/12/07/ket_kepben_semjen_plagiuma
miama
2012. december 07. 22:20
"Kedves" Jávor Benedek! Én az Ön helyében mélyen hallgatnék azok után, hogy egy tizenvalahány fős frakciót sem tud elvezetni tisztességesen. Ön egy szerencsés ember - nem abban a korban írta-védte meg a diplomáját, amikor mások voltak a körülmények és feltételek. Nagyon könnyű mások felett itélkezni a "tojáshéllyal a fenekükön". Szégyeljék magukat mindannyian a frakcióbam - leginkább csak okoskodnak, itélkezenek rendületlenül élettapasztalat, tudás nélkül. Ráadásul még a nevetséges akcióikkal is csak bosszantják az embereket. Nem lennék meglepve ha 2014-ben be sem kerülnének a parlamentbe. Hisz csak a belső "harcaikkal" állandó "itélkezéseikkel" kerülnek a sajtóba - nem az okos gondolataikkal, javaslataikkal. Egy komolyan vehető javaslatuk nem volt 2,5 év alatt - minek is vannak a parlamentben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!