Az Isten szerelmére, Zsolt!

2012. december 09. 10:08

Aki lop, és nem is bánja: tolvaj. Zsolt, egy tolvaj nem lehet Magyarország miniszterelnök-helyettese.

2012. december 09. 10:08
Balavány György
Balavány György
Balavány Poszt

Attól persze, hogy gagyi a diplomád, lehetnél kitűnő, gerinces politikus. (Nem vagy az, de lehetnél.) A kérdés nem az, milyen minőségű a diplomád. Az se lenne baj, ha nem volna diplomád, ha tehetséges és szorgalmas autodidakta volnál, mint Mándy Iván vagy Joschka Fischer.

A baj az, hogy loptál, Zsolt. Mondatokról, gondolatokról, más szellemi termékéről állítottad, hogy a tiéd. És amikor ez kiderült, nem azt mondtad, hogy igen, megbotlottam, hiba volt, sajnálom – hanem még Te követeltél bocsánatkérést. És mikor már hivatalosan is egyértelmű lett,  hogy loptál és hazudtál, akkor kijelentetted, hogy nem foglalkozol tovább az üggyel.

De az ügy tovább foglalkozik veled, Zsolt. Mert aki szellemi terméket lop, rezzenéstelenül, gátlástalanul és cinikusan, arról miért gondolnánk, hogy mást nem lop? Aki lop, és nem is bánja: tolvaj. Zsolt, egy tolvaj nem lehet Magyarország miniszterelnök-helyettese.

Ezért kérlek, tisztelettel, szomorúan: nézz szembe a valósággal, kérj bocsánatot, és mondj le. Most még megteheted önként.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fantomy
2012. december 10. 08:33
Az igazság kedvéért: http://hetivalasz.hu/itthon/szerzoi-jogot-serteni-nem-igy-lehet-58158/
naftalinernő
2012. december 09. 19:27
Jut eszembe: Gyurcsányi szakdogáját megírta már végre valaki? Csak mert nagyon kezd hiányozni. Gondolom, az itt kommentelő balold... pardon: elfogulatlan és pártatlan emberkék a Gyurcsány-plágium gyanúja ügyében is ilyen lelkesen szidták a cimboráikat. Ha nem, akkor KUSS!
Soma
2012. december 09. 18:51
Rágjuk a csontot! Mit csinált Semlyén, ami ennyire nem tetszik? Újabban a diploma lesz a selyemzsinór??
cutcopy
2012. december 09. 18:24
Jól van Balavány, tehát Semjén lopott, mert 1992-es szakdolgozata egy része megegyezik konzulensének 1993-as tanulmányával.. Érthetetlen hogy ennyi ésszel hogy lehettél valaha is jobboldali..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!