Géza megint a bűn útjára lépett

2012. november 05. 09:13

Nekem máshol vannak a határaim, mint Kertész Gézának, sokkal jobban kötnek az elveim és a neveltetésem. Interjú.

2012. november 05. 09:13
Németh Kristóf
Stop.hu

- Mostanság Kertész Géza történetében is nagyon izgalmas szakaszt láthatnak a nézők...

- Géza megint a bűn útjára lépett, ugyanis illegális szerekkel kezdett el foglalkozni. Ez nyilván mindannyiunk szerint mélyen elítélendő, de ő persze megtalálta a saját kis felmentését: gyorsan és egyszerűen szeretne pénzt keresni - ha nem is a legtisztább módszerekkel -, azért, hogy megalapozhassa szerelmének és kislányának jövőbeli életét. Családot szeretne alapítani, de nem találja a legális útját annak, hogyan tudna annyi pénzre szert tenni, hogy egyről a kettőre jussanak.

- Mennyire vagy rosszfiú? Milyen volt eljátszani ezt a karaktert?


- Én alapvetően sokkal konzervatívabb ember vagyok. Vannak bizonyos dolgok, amikben sokkal megengedőbb vagyok, mint az általam játszott karakter, és vannak dolgok, amikben sokkal vaskalaposabb. Nem hiszem, hogy nagyon hasonítanánk Gézával egymásra. Külsőre persze olyanok vagyunk, mint két tojás (nevet). Hogy hogyan alakul a történet, nem árulhatom el, de fantasztikus kihívásokat támasztottak azok a jelenetek, amiket a kedves nézők a közeli jövőben látnak majd. Televíziós és filmes életem egyik legizgalmasabb időszaka volt, amikor ezeket az epizódokat forgattuk.

- A te határaid hol vannak?


- Vannak dolgok, amikre képtelen vagyok. Azért nem tudok tisztességtelen dolgokat csinálni és törvénytelenségekbe belemenni, mert egyszerűen nem hagyja a lelkiismeretem. Ha olyan dologba fognék, ami nem teljesen etikus vagy korrekt, nem tudnék megmaradni a mardosó lelkifurdalástól. Nekem máshol vannak a határaim, mint Kertész Gézának, sokkal jobban kötnek az elveim és a neveltetésem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!