Dániel Péter

2012. november 22. 08:55

Elutazik Dániel Péter, méghozzá Izraelbe, talán örökre.

2012. november 22. 08:55
Andrassew Iván
Népszava

Elutazik Dániel Péter, méghozzá Izraelbe, talán örökre. Egyebek mellett azért, mert durva, antiszemita támadások indultak ellene és egyetlen demokratikus szervezet sem állt ki mellette. Én ugyan nem vagyok demokratikus szervezet, de mindig kiálltam mellette. Akkor is, ha egyáltalán nem értettem egyet azzal, amit tett, pláne azzal, ahogyan tette. 

Azért, mert soha nem fogom elfelejteni, hogy amikor a Jobbik pogromosdit játszott a Károlyi-szobornál - gyalázták és kipát tettek a fejére -, ő oda mert menni egy szál virággal a hisztérikusan őrjöngő náci parlamenti képviselők közé. Ezzel beírta a nevét a legbátrabb magyarok könyvébe.

Azóta a Jobbik győzött, hiszen Károlyi szobrát elcipelték. Ezért is megfontolandó, amit mond: azért is távozik, mert a demokratikus ellenzék képtelen az összefogásra, így 2014-ben is Orbánék maradnak hatalmon, sőt egy Fidesz-Jobbik koalíció is létrejöhet a hatalom megtartása érdekében.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reggos
2012. november 23. 07:15
Remélem egyszer még Dániel is rájön, mennyi kellemetlenséget okoz az itthon élő zsidóságnak.Jobb, ha a harcát nem itthon folytatja, de szerintem az ilyen izgága provokativ emberek nem kivánatosak még Izraelben sem.
vigyor
2012. november 23. 06:55
"„Elutazik Dániel Péter, méghozzá Izraelbe, talán örökre. " Kedves Andrassew nem utazik, felesleges a könnyes nekrológ. Úgy átlag háromhavonta elbúcsúzik, ti marhák rohantok vele interjút készíteni, nyomjátok minden fórumon ezerrel és nem utazik. Itt marad. Nyalogatják egymást a kis falkájával a fb. oldalán, de marad. Ezt bazdmeg gránáttal se tudjuk innen kirobbantani, ez marad. Az a hülye pezsgő, amit arra vettem, hogy iszom az új országba érkezésekor, hogy végre másokat boldogít, az meg már megpenészedett a hűtőbe...
Peonza1
2012. november 22. 16:44
Iván bátyánk igazán csinálhatna valamit magával,mert rémesen néz ki.Ordít róla a gyűlölet,még a torzonborz külső alatt is.Brrrr!!!!!
kjkj945
2012. november 22. 14:00
népsara andruja talán!! talán kap minden magyar állampolgár 10 millió dollárt!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!