Szezonvégi kiárusítás: állampolgárság sürgősen eladó

2012. október 31. 10:37

Ha a baloldali kormány árulná pénzért az állampolgárságot, akkor a jobbosok felgyújtanák magukat, de legalábbis a tévészékházat.

2012. október 31. 10:37
Gomperz Tamás
hvg.hu

Használjátok ki a lehetőséget! A csillagállás szerencsés, a jobboldali közvélemény az Érinthetetlentől bármit elfogad. Ezt viszont szó szerint vehetitek: tényleg bármit. Még titeket is. Akkor is tüntetnének mellette, ha három megyét eladna Romániának egy rövidlejáratú kölcsönért. Semjén Zsolt fővadász, például ázsiaiak betelepítésével riogatott pár éve, ami »végletesen ellentétes a magyar nemzet életérdekeivel.«

Azért fontos ez, mert ha most jöttök, akkor nem kell tartanotok ilyesféle tiltakozásoktól. Ha a baloldali kormány árulná pénzért az állampolgárságot, akkor a jobbosok felgyújtanák magukat, de legalábbis a tévészékházat, most pedig olyanokat írogatnak, hogy nincs ebben semmi, mert amerikai állampolgárságot is lehet venni, mintha egyébként az amerikai minta bármikor elismerést váltana ki belőlük és nem undort. Azzal sem kell törődnötök, hogy Rogán frakcióvezető tartózkodási engedélyről beszél, a jogszabályban letelepedési engedély szerepel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moses Hess
2014. január 25. 15:19
GOMBRETZ! MIÉRT KELLETT a vezetéknevében szereplő első-K-BETŰT -G-RE CSERÉLNI? De legalább a Tamást/Teomot, mint sémei-arámi nevet meghagyta, mint az egyik identitás jegyet. http://i.imgur.com/uilb3.jpg?utm_source Mindenki saját etnikumában végezzen értékes munkát, mert amit itt csinál az szert sem ér.
ROHADÉK HVG
2012. október 31. 16:47
Gomperz rájöttél már hogy nem állampolgárságról van szó, hanem letelepedési engedélyről?
várúr
2012. október 31. 16:21
Rosszarcú Gombperec, a letelepedési engedély nem állampolgárság. Tőled kisfiam megvonnám még a zebrán átkelési engedélyt is. Vagy te lennél a kivétel a KRESZ-táblán. Kezdő autósok rajtad fékezhetnének.
1istvan
2012. október 31. 13:27
tamás, tamás. nem szabad butákat írni. vagy nem tudod a különbséget az állampolgárság és a letelepedés között. ez utóbbit usában is veheted pénzért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!