A férfiasság diadala

2012. október 30. 13:40

Orbán Viktor jelenleg az ország legerősebb koponyája, a férfiasság mintaképe.

2012. október 30. 13:40
Stefánia kisasszony
Stefánia kisasszony közéleti reflexiói

„Orbán Viktor jelenleg az ország legerősebb koponyája, a férfiasság mintaképe, akinek egész lényéből valami csodálatos, bizsergető huncutság, erő és erély sugárzik ki, és akit a faluról, paraszti sorból városba igyekvő, értelmiségi sorba emelkedni kívánó emberek mélyről jövő s kiapadhatatlan energiája hajt. A férfiasság azonban olyan erény, ami nem tanulható: ez adottság kérdése. Ennek alapján bátran kijelenthetjük, hogy Orbán Viktornak 2014-ben nem lesz komoly kihívója.

Milyen előnyei származnak a Magyarországnak és a magyar népnek Orbán Viktor férfiasságából?

Vegyünk egy példát! Magyarország Orbán Viktor államférfiúi kvalitásainak köszönhetően 2 évvel az első Orbán-kormány hatalomra jutása után európai középhatalommá vált. Ez a magyar történelemben azóta is példátlan méretű kulturális, gazdasági és társadalmi fejlődés biztosította az erkölcsi és anyagi alapot ahhoz, hogy a magyar állam régi mulasztását jóvátegye, és végre magához ölelje az elszakított nemzetrészeken élő magyarokat, erősítve ezzel is a szétmarcangolt magyarság továbbélését Európában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. október 31. 00:16
Ez vicc. Hogy komolyan veszik, az meg tragédia.
huttinger
2012. október 30. 21:28
Direkt hozta ide ezt a lökött csajt a Mandi? Mit ír ez a liba: """Tagadhatatlan tény, hogy a Weimari Köztársaság után széles néprétegek vesztesnek érezték magukat, milliók éheztek és fáztak. A számok és az adatok világos nyelvet beszélnek; de a gazdasági válság és a munkanélküliség valószínűleg nem lett volna elegendő ahhoz, hogy Hitler hatalomra jusson. Ehhez szükség volt a Hitlerből áradó ellenállhatatlan férfiasságra is. Nekem meggyőződésem, hogy a 2014-es magyarországi országgyűlési választást is a miniszterelnök-jelöltekből áradó férfiasság fogja eldönteni.""" Dicséretes az összehasonlítás. Gratulálok hozzá.
peninsulavaldes
2012. október 30. 19:13
Stefke sosem volt normális.
Soma
2012. október 30. 18:58
Orbán valóban okos. Férfiasság tekintetében pedig veri a szegény húgyagyú poech-eket, akik reggeltől estig igyekeznek a magukét bizonyítani, zéró sikerrel !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!