Parizert a borítékba

2012. október 11. 07:26

Bajnai lenne a Joker? Üzletet lehetett vele kötni, az biztos, alighanem most is lehetne. De akar ő is?

2012. október 11. 07:26
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

„S Bajnai lenne ebben a sorban a Joker? Üzletet lehetett vele kötni, az biztos, alighanem most is lehetne. De akar ő is? Vagy tényleg ő a Joker, nem csak a félkarú rabló mindent kiegészítő nyerőábrájaként, hanem mindent ütő politikai kártyalapként is? Eddig csak kivárt, hogy növelje az árát? Lehet, hogy a Szolidaritás, a Milla is az ő kasszájából pattant ki?

Az LMP-re az MSZP-közeli vállalkozó nem sok időt szentelt. Végigüzletelte a rendszerváltás után az SZDSZ-t, az ökoturizmus ezután már nem nagy kaland.

Most veszekednek a »cserkók«, marják egymást. Én utállak téged, te nem vagy az én barátom, befeküdtél az ágyacskámba, majd én cserébe belepiszkítok a tiedbe. Mindegyik kilökné, kizárná a másikat a sorból. De minden helyre fog rázódni. Minden cseresznye a helyére kerül.

A nyerőgépközeli vállalkozó megnyugodott, rájött, hogy rosszul kalkulált. A baloldalinak nevezett ellenzéki összefogás módjáról nem az dönt, hogy kinek van szebb és jobb programja, ki okosabb, ki sármosabb. Az elmúlt évtizedekben a szociálliberális kormányokat üzemeltető gazdasági hátország, hősünk hazai és multinacionális barátai döntenek. Bajnaiéknak csak az a dolguk, hogy rájárjanak a gyümigépre, teledobálják ígérvényekkel és váltókkal, a félkarú rabló kidobja a tuti összeállítást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. október 11. 08:44
Egyébként jól indult az írás, azt hittem lesz belőle vmi újdonságféle de a végére csak a szokásos igénytelen komcsi multiellenes kirohanásba fulladt...
tarackos
2012. október 11. 08:43
"Az elmúlt évtizedekben a szociálliberális kormányokat üzemeltető gazdasági hátország, hősünk hazai és multinacionális barátai döntenek." Vicces ezt olvasni Gyuszika egy olyan bérenctől akinek pártja közvetlenül az oligarcha cégektől emel át embereket akár miniszternek is (Laciné) vagy az apparátust mellőzve nyújtanak be súlyos következményekkel járó jogszabályokat amiket nyilván nem a cosa nostra írt...
Gubbaszt0tt Zsivaj
2012. október 11. 07:59
Milyen kis összeszedett ma Thürmer úr! Ja, mégsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!