Automaták

2012. október 04. 10:30

Mindenki tudja, hogy a szerencsejáték-ipar olyan kipróbált és rafinált utcai vagányoknak adott tisztes és legális megélhetést, akik ennek hiányában bizony vissza fognak térni az eredeti működési területükre.

2012. október 04. 10:30
Dopeman
Dopeman TV

„Azért a függőket megnyugtatandó, a magyar embereket végromlásba kergető alantas szerencsejátékot az állam által működtetett kaszinókban továbbra is művelhetik az arra áhítozók sőt, már fellebbentek a hírek egy kaszinóváros építéséről is. Ez alapjában nem rossz ötlet, már a szocialisták is tervbe vették de milyen jó lett volna ha a szűk haveri kör helyett az iparág szereplőivel együtt, a lehetőségeket és az eredményességet továbbfejlesztve viszik véghez.

Átláthatatlan adózásra hivatkoztak a srácok.

Ki merem jelenteni, hogy ennél szigorúbban ellenőrzött iparág alig létezik az országban.

Bűnözés?

Mindenki tudja, hogy a szerencsejáték ipar olyan kipróbált és rafinált utcai vagányoknak adott tisztes és legális megélhetést (nem a tulajdonosi kör tagjaként, hanem a biztonsági szolgálat alkalmazottjaként), akik ennek hiányában bizony vissza fognak térni az eredeti működési területükre, növelvén ezzel az amúgy is toronymagasan emelkedő bűnözési rátákat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drukkker
2012. október 05. 01:20
Azt mondják, a játékgép szakma, maga az alvilágé. Ha nem vette volna észre valaki, évek óta nincsenek robbantgatások, nem hallani leszámolásokról, csend és béke honol a felszínen. Hogy mi van a mélyben, kit érdekel. Ha valóban létezik nálunk alvilág, meg állapíthatjuk, hogy nem észrevehető, csendes. Aki kitalálta ezt a törvényt, szerintem hibázott, és hibázott a törvényhozás, mert sietett. Be lehetett volna tartani a fokozatosságot. Azt elfogadva, hogy a játékgépezés megfelel a drogozásnak, az alsó szociális rétegnek kimondottan ártalmas. Be lehetett volna tiltani a vendéglátóhelyeken való működést, be lehetett volna vezetni, a sűrűn megforduló játékos, csak akkor játszhat, ha kereset igazolást hoz, úgy mint például Ausztriában. Meg lehetett volna hagyni a kultúrált, nagy terjedelmű elektromos Casinókat, egyszóval lett volna megoldás bőven, hogy ne kelljen több tízezer embert az utcára tenni, és kikerülje az állam az anti demokratikus intézkedés okozta perelhetőséget kártérítésre. Mert ezt nem tudja megúszni.
Semaszop seszadi
2012. október 05. 00:04
"bizony vissza fognak térni az eredeti működési területükre" Mer olyanról, hogy munka, baloldali körökben még a büdös életben nem hallottak.
Holovitz
2012. október 04. 23:23
Már csak ez a buta bunkó állat kellett, komolyan, már vártam, mikor rohad elő.Milyen Ország az, ahol egy ilyen tapló tényező lehet?
Atisz
2012. október 04. 21:21
"kipróbált és rafinált utcai vagányok" Azok a francia idegenlégióban vannak, vagy profi őrző-védők, esetleg testőrök. Akikre a műanyag gengszter gondol, azok közönséges kisstílű bűnözők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!