Jobbik vs. Rendőrség: 1-0

2012. augusztus 26. 10:36

Csókakő: a Magyar Gárda (a Jobbik) jól megszívatta a magyar rendőrséget.

2012. augusztus 26. 10:36
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Csókakő: a Magyar Gárda (a Jobbik) jól megszívatta a magyar rendőrséget. Lerohanni egy békés falut, aztán üres rabomobillal elvonulni olyan egy ilyen akcióból olyan, mint kuffantás nélkül távozni a bordélyházból.

A csókakői sztorit csak röviden érdemes felidézni, vélhetően már átment a köztudatba: szombaton délelőtt a rendőrség műveleti területté nyilvánította Csókakőt. Az MTI híre szerint mindenkit igazoltattak, és csak a helyi lakosokat engedték be a településre, illetve azokat, akik szállítmányt, vagy gyógyszert hoztak.

Mint kiderült, az Új Magyar Gárda tervezett szombatra avatási ünnepséget, lehetséges helyszínként pedig többet is megjelöltek az országban – végül nem Csókakő lett a nyertes. Árgyelán János, a Jobbik Fejér megyei elnöke elmondta, hogy a több megjelölt helyszínre pedig azért volt szükség, hogy a rendőrség ne legyen jelen az eseményen. (...)

A szélsőjobb ellleni küzdelem egyébiránt úgy lehetne hatékony, ha a szélsőjobb (a radikálisok) minden állítása tételesen meg lenne cáfolva. A csókakői eset kapcsán Vona Gábor azt írja, hogy két lehetőség van. 1. A rendőrségben akkora a zavar, hogy tévedésből lerohant egy falut. Ekkor Pintérnek le kell mondania. 2. A rendőrségből csúfot űztek, és árnyékra vetődve rohantak le egy falut. Ekkor Pintérnek le kell mondania. Más lehetőség nincs.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2012. augusztus 26. 16:55
Ez az Orbán féle rendőrség kezd hasonlatossá válni a gyurcsány féle rendőrséghez. Már értem, miért nincs felelősségre vonás, miért nem ül még Gergényi és Bene, már csak a szemkilövetést várom. Gyurcsány viszont belebukott a rendőrségi terrorba, most Orbán is bele fog bukni. Ostoba társaság.
hegedűs
2012. augusztus 26. 15:37
Remélem a Gárda-Rendőrség meccs 1-2re végződik!
Feyszáll
2012. augusztus 26. 15:34
Ki ez a hülye?
Gyurcsány Viktor
2012. augusztus 26. 15:19
Valaki elmagyarázná, hogy a rendőrség beugratása (ami valószínűleg milliókba került az adófizetőknek, köszönjük, Magyar Gárda!) mivel javította a közbiztonságot? Valami ilyesmi állítólag a gárdák célja, de nem látom át, hogy ezzel az akcióval miért nem pont az ellenkezőjét érték el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!