Elkúrultaj

2012. augusztus 13. 14:47

Tulajdonképpen mi mindig is turáni, türk nép voltunk, csak épp az áruló Vajk Judás-pénzért eladott bennünket a középkor IMF-jének.

2012. augusztus 13. 14:47
Papp László Tamás
hvg.hu

„Valakinek itt nagyon elgurult (bocsánat: elkurult) a gyógyszere. De sebaj, nekünk, magyaroknak a Kurultaj után már nincs is szükségünk olyanra, a sámándob rezonanciájának unortodox gyógyereje többet ér, mint a nyugati gyógyszervegyészet összes humbugja. És akkor a koponyalékelés ősi, egyben mégis forradalmi módszeréről nem is beszéltünk. Milyen igaza van a hírmagyarázónak: »Kazakisztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán környékén mégiscsak olyan népek élnek, akikkel antropológiailag is igazolható rokonságban állunk. Ráadásul a hagyományaik és a történelmük is sokkal inkább beilleszthető a honfoglaló magyarok történetébe, mint a finnugorisztika elcsépelt „nyíl-nyél-nyál-nyúl” nyelvészkedése.« Merész fordulattal elrugaszkodunk az elmaradott, perspektívátlan, Európán és a világon belül semmiféle komoly befolyással nem rendelkező, avarszagú, fenyőmagzabáló Finnországtól, s vár minket az ős-napkelet pénzbősége, meg a szkíta trükkök százai. (...)

Tulajdonképpen mi mindig is turáni, türk nép voltunk, csak épp az áruló Vajk Judás-pénzért eladott bennünket a középkor IMF-jének. Igazából persze Koppány nyerte a gazdasági szabadságharcot, de a korabeli média akkor is zseniálisan értett hozzá, hogy a győzelmeinket vereséggé hamisítsa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtyi
2012. augusztus 14. 19:55
Tetühintás kripli haverjaidat szoktad rábeszélni, hogy a kaftán helyett európai öltözéket vegyenek fel? Vagy a zsinagógában szoktál kipa nélkül fingani?
quetzal
2012. augusztus 13. 22:17
Üres fölényeskedésnél többre nem futotta.
várúr
2012. augusztus 13. 19:41
A magyarok nyilaitól ne, de az ilyen bitang PLT-ktől ments meg Uram minket. Maga a címbe foglalt humorkodás is aljas. Ritkán szitkozódok, de PLT-t elverném egy derék karikás ustorral.
dodóbá
2012. augusztus 13. 17:12
Egy a toleranciájára büszke felvilágosult szerző véleményét olvashatták... Az Ozorai Sámán Fesztiválról is érdekelne egy cikk. HVG: R.I.P.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!