Ez egy ilyen mezőny

2012. augusztus 01. 14:43

Egy percig sem szabad bántatni a magyar válogatottat! Pontosan tudják ők, hogy hol, s miben lehet javítani.

2012. augusztus 01. 14:43
Golovics József
... kint volt a két keze!

A szerbek ellen voltak szembetűnő hibák, amelyekre rá lehetett mutatni: »tessék, nem szabadott volna ilyen gólokat kapni, s akkor nem lett volna probléma«. A Montenegró elleni meccs azonban számomra másra világított rá: arra, hogy tetszik vagy sem, de itt Londonban tényleg borzasztó erős ellenfelek vannak. Itt nem lesznek sima mérkőzések, csakis kőkemény egymásnak feszülések, s ezekben a küzdelmekben az a csapat fog 1-1 góllal győzni, akinek aznap jobban jön ki a lépés.

Kész, ennyi.

Egy percig sem szabad bántatni a magyar válogatottat! Pontosan tudják ők, hogy hol, s miben lehet javítani. Lehet, hogy ma nem mentek olyan jól a dolgok, s az is lehet, hogy ez a torna későbbi szakaszában is elő fog fordulni. Ha így lesz, akkor azt fájó szívvel, de el kell fogadnunk, mivel magunkat csapnánk be, ha le akarnánk tagadni, hogy mennyire jók a világ élmezőnyébe tartozó válogatottak.

Lehet, hogy egy hajszállal még a magyarnál is jobbak. De mint mondtam: a mostani mezőnyben minden nüanszokon fog múlni, s tudom, hogy a mieink képesek arra, hogy ezeket az apró momentumokat a saját győzelmük szolgálatába állítsák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. augusztus 01. 19:19
Az lenne a minimum, hogy az utánpótlást erősítsék! Minden sportágban, csak az fránya pénz...!
krisztoforo48
2012. augusztus 01. 15:37
A világ vízilabda sportja elment mellettünk,mi kevesebbet fejlődtünk,ez van.A magyar mezőnyből egyre kevesebben tudtak bekerülni az igazán nagyok közé,vagy Kemény Dénes nem mert eleget frissíteni.Sajnos ez törvényszerű,egyszer fent-egyszer lent.Valamit változtatni kell az utánpótlás nevelésben és a kiválasztásban.
Parasztvakítás
2012. augusztus 01. 15:19
No a ló túlsó oldala,az igazság meg valahol a: "Vízilabdában mi vagyunk a császárok!" cikk,és e között kereshető!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!