Blama

2012. augusztus 27. 18:01

A rendőrség háza táján mostanában egymást érik a belső vizsgálatok. Érdemes lenne egy újabbal gyarapítani a számukat: ki a felelős azért, hogy bohócot csináltak magukból?

2012. augusztus 27. 18:01
Czene Gábor
Czene Gábor
NOL

A gárda ötéves születésnapján a Jobbik hadüzenetet küldött a kormányzatnak. A hatalom látványos erődemonstrációval akart válaszolni, de kudarcot vallott. Ami talán még rosszabb: köznevetség tárgya lett. Az utólagos magyarázkodás pedig, hogy az akció tulajdonképpen sikeres volt, mivel Csókakőn a rendőrség jelenléte idején nem történt bűncselekmény, maga a megtestesült szánalmasság. Durván minden második helybélire jutott egy rendőr. Mint kiderült, teljesen fölöslegesen. (...)

A szélsőjobboldal győzelmi mámorban ünnepel. Ne csodálkozzunk rajta, Vona Gábornál visszafogottabb politikusok sem hagynák ki a ziccert. A Jobbik elnöke tobzódik a jelzőkben. Csókakői szégyenről és dunaföldvári diadalról beszél, a magyar rendőrség elmúlt húsz évének talán legnagyobb ballépéséről, elképesztő, szégyenteljes és tragikomikus bakiról.

Nehogy kifelejtsük, természetesen Pintér Sándor lemondását is követeli. Meg azt, hogy a belügyminiszter kérjen bocsánatot a rendőröktől, amiért megalázta őket. A rendőrségi blamáért azért is nagy kár, mert lehetőséget ad rá, hogy a Jobbik elterelje a figyelmet egy másik hét végi eseményről, pontosabban arról, hogy a szélsőjobb alaposan felsült a Hősök terén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2012. augusztus 28. 11:14
Ez a csóka nem Raszputyin?
Peckes Galamb
2012. augusztus 28. 09:18
Czene Gábor a tipikus példája a kártékony, elhibázott életnek. Húsz éve fossa a butaságot, a rosszat, a helytelent, a károsat. Azt hiszi magáról, azt magyarázza be magának, hogy jogvédő. Dehogy, a határon túli magyarok jogaiért soha életében nem tett semmit, csak a zsidók, a cigányok, és mindez fővárosi jó körülmények között, a vidéki, cigánysújtotta emberek ellenében. A fekáliát talicskázza oda-vissza. Gagyi alak. Szégyelld magad Czene Gábor. Az "életműved" gyalázat és szégyen.
pic
2012. augusztus 28. 07:44
Sok itt a jobbikos, a gárdista, úgy látom. Kérem mondják már meg, mit tesz az általuk cigánybűnözésnek nevezett jelenség ellen a gárda? Felvonul. Na és? Gondolom a cigányokhoz egy ujjal sem mernek nyúlni, mert akkor elviszi őket a rendőrség, egyébként jogosan önbíráskodés vagy mit tudom én mi miatt. Végigvonulnak aztán hazamennek. A felhergelt cigányok meg ott maradnak. Kinek jó ez? Mennek árvízhez belvízhez.De ahhoz meg minek ez a beöltözés stb. Elég egy gumicsizma. Marad az, hogy imádnak jelmezben rohangálni. ez meg olyan gyerekes!!! Egyébként, ha valahol egy bűncselekmény azért hiúsul meg, mert felvonult a rendőrség akkor ki is a röhelyes?
Felebarát
2012. augusztus 28. 02:28
véletlenül balesetett fog szenvedni Vona?...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!