Bándy Kata és a dögkeselyűk

2012. július 18. 08:28

A keselyűk most is hamar megjelentek, egymással versengve követelnek igazságot és hullatnak krokodilkönnyeket, miközben ha senki mások nem is, legalább ők ebből is hasznot húznak.

2012. július 18. 08:28
Stemler Miklós
hvg.hu

Tudhattuk persze, hogy az az összefogás, ami Pécsett és az egész országban Bándy Kata megtalálására irányult, nem tarthat sokáig. Már csak azért sem, mert a hisztériakeltés a Facebook-csoportban is nagy erőkkel zajlott már a rémálom elejétől fogva, jól bemutatva a magyar társadalomra jellemző előítéleteket és elmebajokat.

A hét elején aztán elszabadult az őrület, a lincshangulat elöntötte az internetet és kicsordult életünkbe. Ez az eset a maga szörnyűségében az ideális gyújtóanyag: P. László és feltételezett társai a tökéletes mumusok, akik jó ideje ott lapultak Magyarország paranoiás elméjének mélyén. Hát most előbújtak és elpusztításuk érdekében társadalmunk még jobban szétkaszabolja önmagát, míg végül aztán csak a mumusok és az őrület marad. Félő, hogy ez a megbocsájthatatlan gyilkosság csupán a kezdet, az újabb jóvátehetetlen tettek felé táruló ajtó.

A kellően gátlástalanoknak persze a legszörnyűbb tragédia is lehetőség, legyen szó akár egy háború áldozatain, akár egy fiatal pszichológusnőn és családján való nyerészkedésről. A keselyűk most is hamar megjelentek, egymással versengve követelnek igazságot és hullatnak krokodilkönnyeket, miközben ha senki mások nem is, legalább ők ebből is hasznot húznak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tewton
2012. július 18. 17:33
a t. szerző meg, ha már úgyis a hírszerzővg pécsi szálát képviseli, a fotelből megírt szar véleménycikk helyett végezhetett volna valami ütős újságírómunkát a helyszínen. kis séta a ledinán, interjú a felsővámház utcai fehérekkel a hangulatról, tanulmányi séta a zsolnay-negyedtől délre és keletre, ilyesmi.
tewton
2012. július 18. 15:57
nohát, egy námber 14 dögkeselyű is megszólalt.
fofo
2012. július 18. 15:01
Ez az alak el sem tudja képzelni, hogy valaki őszintén sajnálja, anélkül, hogy bármi érdeke füződne hozzá! Az ilyen szar alakok mindig azt nézik, miből hogyan lehetne valami hasznot húzni. Lehetőleg anyagit, de ha az nem megy a politikai haszonnal is megelégszenek.
DFK
2012. július 18. 14:19
Aztán megy a csodálkozás, hogy miért beszélünk undorral a baloldalról. A balodlal akkor is a cigányt védi, ha az mészárol, fosztogat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!