EFOTT, szerda

2012. július 09. 12:04

A nyár legveszedelmesebb kábítószerét minden valószínűség szerint fesztiválnak hívják. Ha kipróbálod, nem akarsz szabadulni tőle, ha a hatás elmúlik, jönnek a szürke hétköznapok, és csak arra gondolsz, hogy mikor jön már végre a következő alkalom.

2012. július 09. 12:04
Primate
Primate

„A nagyszínpadon épp a Hősök zenéltek, néhány tucat rajongónak, mi inkább a tó felé vettük az irányt, hogy először is megmártózzunk. Nos, kb. mintha egy langyos vízzel teli kádba léptünk volna. Homokos tópart, bikinis főiskolások, kánikula, a part menti dj-pultból pedig Mateo Plex – Under The sheets, igencsak feelgood pillanatok voltak ezek!

Mivel természetesen törölközőt nem sikerült hozni, a 7 órakor kezdődő Belga koncerten pedig már szerettünk volna ott lenni, ezért hamarosan már egy kisebb sátor előtt száradtunk, ahol egy három résztvevős kerekasztal-beszélgetésbe botlottunk. A résztvevők: Egervári Sándor, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, dr. Füzi Ákos, korábbi válogatott labdarúgó, valamint Kósz Zsoltán, olimpiai válogatott kapus. Volt szó utánpótlás nevelésről, valamint londoni éremlatolgatásról. Ejha!

Belga koncertjére lassan már szállingóztak visszafelé a strandról a fesztiválozók, jó volt! Fél 9-től ugyanezen a színpadon a Brains játszott, akikhez egészen pontosan öt nappal ezelőtt már volt szerencsém egy másik nagyszínpadon, mégpedig Sopronban. A VOLT egyik legjobb koncertjét adták és most sem volt ez másképp! Óriási ez a banda! Ha valaki, akkor ők tényleg nemzetközi sikereket érdemelnének! Drum and bass és reggae keveréke, angol szöveggel, akár a magyar Pendulumnak is lehetne őket nevezni. Zseniálisak, szenzációsak voltak ismét! Tényleg olyan érzés volt, mintha időutazáson vennénk részt és visszacseppentünk a múlt heti koncertre.

Mindeközben a szomszédos sátorban Compact Disco és Neo zenélt, sikerült is belefülelni néhány perc erejéig, azonban a még este is rekkenő hőségben a sátor helyett sokkal inkább találtuk vonzónak a nagyszínpadot, ahol a Freestylers zárta az aznapi programot. Az mc-hez utoljára a 2005-ös Mayday-en volt szerencsém, ő énekelte a Collins & Behnam páros himnuszát. Óriási bulit csaptak, sok dubstep-pel fűszerezve, de azért számomra a nap fénypontja mindenképp a Brains volt.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!