Bátor emberek

2012. július 21. 14:04

Azt gondolom, legelőbb is meg kell mondani nekik, hogy bátorságuk nem volt hiábavaló: Kertész Imre úgy összecsinálta magát, hogy azóta se mer tollat venni a kezébe.

2012. július 21. 14:04
Megyesi Gusztáv
NOL

„Rendben van, a mezőkövesdi Széchenyi szakközépiskola egyik oktatója a tantestületi értekezlet szünetében leszedte a tanterem faláról Kertész Imre Nobel-díjas magyar író portréját, és ott helyben össze is tépte. Aztán Elie Wiesel Nobel-békedíjas író képét is leszedte; az iskolaigazgató mindezt végignézte, ám nemhogy nem lépett közbe, még helyeselte is a történteket. (...)

Hanem a kérdés az, hogy mi most a teendő. Már azon túl, hogy sürgősen valami bátorságdíjra terjesztjük fel a bátor oktatót és az iskolaigazgatót. Azt gondolom, legelőbb is meg kell mondani nekik, hogy bátorságuk nem volt hiábavaló: Kertész Imre úgy összecsinálta magát, hogy azóta se mer tollat venni a kezébe, sőt ő maga kérte, hogy töröltessék neve nemcsak a Nobel-díjasok, de a magyar írók lexikonjából is.

Elie Wiesel reakcióit sajnálatos módon nem ismerjük, mert az eset után egyszerűen eltűnt, feltehetően rejtekhelyen megbújva gondolja át eddigi hitvány életét, s felülvizsgálja álláspontját a világ dolgairól, majd miután megtagadta múltját, bocsánatot kér a mezőkövesdi tantestülettől és az emberiségtől.

Ám nehogy azt higgyük, hogy nemzetünk legbátrabb fiai hátradőlhetnek a karosszékükben. A Tárki felméréséből tudjuk, hogy a magyar lakosság a valós százezer fő helyett egymillióra saccolja a zsidók létszámát Magyarországon, amiből következően minimum még kilenc Kertész Imrének kell rejteznie a mezőkövesdi szakközépiskola tantermeiben, s mennyi lehet még az országban.

És akkor azt még nem is tudjuk, hogy a pirézek nem zsidók-e valójában, úgyhogy most van csak ideje igazán a bátor és magas fokon civilizálódott tanároknak, iskolaigazgatóknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. július 22. 10:30
szemita, deszemita, unszemita abszemita antiszemita
narmer
2012. július 22. 09:35
Iszol, Megyesi? És muszáj a NSZ-nál lenned?
miloka
2012. július 21. 22:12
"A Tárki felméréséből tudjuk, hogy a magyar lakosság a valós százezer fő helyett egymillióra saccolja a zsidók létszámát Magyarországon," Erre egy magyarázat lehet csak! A 100 ezer úgy uralkodna, olyan túlsúlyban van mintha egy millióan lennének.
Hajdú Sógor
2012. július 21. 21:01
MIÉRT van Kertész képe az iskola falán????????? Hogy, mióta, miért? Még él, vagy már zombi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!