Dugódíj a pokolban

2012. június 20. 21:48

Lassan Európa legnehezebben élhető városa lesz Budapest, és egy pillanatig sem érzi úgy az ember, hogy ez egyszer még jobbra fordulhat.

2012. június 20. 21:48
Nagy Iván Zsolt
Új Szó

„De vissza Budapestre, jönnek még újabb csodák is: dugódíj és hídpénz. Szegény a város, meg bűz is van, milyen pompás ötlet, állapítja meg főpolgármester, aki rettenetes sértésnek veszi, ha valaki ökörségnek tarja a bevezetést olyan körülmények mellett, amilyenek közepette élünk. A dugódíj ugyanis önmagában lehet jó. Működhet is, bár itt sokan ki fogják játszani, mint annyi minden mást. De tegyük fel, hogy mégsem, akkor csökkenhetne a nyomás a belvároson, jobb lesz a levegő, adott esetben tényleg jó lesz biciklizni.

Ez az, ami Tarlós István irodájából látszana. A dugódíj-zóna határán túl egymás hegyén-hátán álló autók már kevésbé. A hidaknál negyven fokban sorakozó autók még kevésbé, a rettenetes állapotban levő autóbuszokon, trolikon zsúfolt emberek pedig már szinte egyáltalán. Ha meg valaki panaszkodna, nem is kell mást tenni, mint elfogadni egy rendeletet, amellyel kiutasítható lenne. Ebben az országban így szokás kormányozni. Miért lenne másképp a fővárosban?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2012. június 21. 07:17
Kiabálj agyas, akkor miért nem kiabáltál, amikor Demszkáj volt a fő-fő? Pedig lett volna rá időd! Értelem nincs, hogy soroljam, de a fővárost bizony tönkrevágta az mszp-szdsz vezetés. Kilopták, amit ki lehetett, most meg óbégattok, mit gondoltatok, két év alatt visszateszi valaki az ellopott százmilliókat, vagy milliárdokat? Kussoljatok, legalább 100 évig!
HSL
2012. június 21. 06:47
min lehetne spórolni? new york-nak öt kerülete van...
Bisque Béla
2012. június 21. 00:53
"Lassan Európa legnehezebben élhető városa lesz Budapest, és egy pillanatig sem érzi úgy az ember, hogy ez egyszer még jobbra fordulhat." Ne is mondd bazzzeg! Há nem le kerékbilincselik szegény becsületes Fürst garázs elvtárs szolgálati rolszrojszát? Dempsynek meg firtatják az adriai nehezen filléreként...mit fillérenként??...elkummantott kunánként összekuporgatott horgásztelkét, és a békávés bálnának is majnemmm vissza kellett szolgáltatni a 100 millernyi végkielégítését........ha már nem talált bátorszívű, keményfaszú jelentkezőt, hogy legalább egyszer az életben ki legyen elégítve a frigid disznaja. Ha így romlanak tovább a dolgok még azt is megélhetjük, hogy nem kapunk háborítatlanul drogot a hajógyári szigeten. Aztán se rolszrojsz, se drog se bálna! Kész! :( VVVVVVVVVVééééééééééééérlááááázíítóóóóóóó!
Trükkök Százai...
2012. június 21. 00:28
Pénzt a föld alól is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!