Nem adjuk a hatalmat!

2012. június 13. 16:40

A jobboldal két éve legyőzte az MSZP -t, és azóta törvények sokaságát hozta! Lépései és döntései logikus lépések sorozatából állnak. Logikusak önmaguk számára.

2012. június 13. 16:40
Dr. Horvát Péter
Demokrata.neobase

„Kedves jobboldali és Fideszes barátaim! Kér éve már, hogy 2010-ben megvertük a baloldalt, igaz ugyan, hogy nem a programunkkal – valljuk be az nem volt – hanem annak a helyzetnek a kihasználásával, amit az emeszpések idéztek saját fejükre. Aztán rögtön be is vezettük az egykulcsos adót. Miért is ne tettük volna? Akinek jó állása van, és aki jól keres, az jól járt vele, és én azt mondom nektek, aki nagy fizetéseket kap, annak legyen csak még több pénze, elvégre »akinek nincs semmije az annyit is ér«. Nekünk pedig van állásunk, jól keresünk, a többiekkel pedig miért is törődnénk? Össze kell tartanunk, hogy megvédjük adókiváltságainkat, amit igazságos vezérünknek Orbán Viktornak köszönhetünk! A parlamentben kétharmadunk van, kérdem én, miért is ne használhatnánk ki ezt?

Azzal vádolnak minket, hogy bebetonozzuk a törvényeket, amelyeket hozunk. Hát persze, hogy megtesszük, nehogy már az legyen, hogy ha netán bukjuk a következő választást, akkor a baloldal visszacsinálja jogszabályainkat. Így viszont szinte biztosan évtizedekig fennmaradnak, hisz mikor történhet olyan, hogy a baloldalnak sikerülne 2/3- ot elérnie? (Valószínűleg soha, de legalábbis nem mostanában.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2012. június 14. 08:16
A megszerzett hatalmat használni kell, élni kell vele. Amennyire lehet, és a kétharmaddal ennyire lehet. Azonkívül csak a saját elképzelés szerint lehet, nem mások tanácsai alapján. Persze, a vele járó felelősséggel együtt. Hagyjuk már azt a szemforgató, érzelmes, könnyekig megható dumát, hogy az MSZP mennyire demokratikusan, a Fideszt naponta megkérdezve élt volna a hatalommal. Egy frászt! Keményen végigvitték volna minden elképzelésüket, és éppúgy kuss lett volna mindenki másnak. Lásd 2006 őszét, kétharmad nélkül, rendőri segédlettel.
Antigoné
2012. június 13. 20:38
Nem lehet, biztos.
füst
2012. június 13. 20:07
A szerző hülye.
cutcopy
2012. június 13. 19:28
Ki ez az idióta Dr Horváth..? Tán a doktoriját kéne először is átvizsgálni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!