Márpedig

2012. június 20. 14:52

Tarlós úr nemsokára egy gyalogos város kapujában ácsorog majd és kalózkukkerral lesi, hogy jön-e végre valami hülye eltévedt vidéki.

2012. június 20. 14:52
Andrassew Iván
Népszava

„Mielőtt ez a dugódíj-vita átcsap a nemzeti abszurd humor újabb megtestesülésébe, be kellene rekeszteni. Mégpedig úgy, hogy Tarlós úr kimondja: dugódíj márpedig nem lesz. Hídpénz sem. (...)

Akik más nagyvárosok dugódíjára hivatkoznak, úgy tesznek, mintha nem tudnák, hogy azokban elviselhetetlen volt a forgalom, vagyis dugó volt. Szemben Budapesttel, ahol ma szinte akadály nélkül lehet suhanni, mert az embereknek nincs pénzük benzinre. És belátható időn belül nem is lesz. (Rosszabbul élnek, mint két éve.) Tarlós úr nemsokára egy gyalogos város kapujában ácsorog majd és kalózkukkerral lesi, hogy jön-e végre valami hülye eltévedt vidéki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. június 21. 05:56
Tarlós egy bunkó barom volt komcsi! Akinek olyan vastagbőr van a pofáján hogy a varacskos disznó is megirigyelhetné. Budapestet Tarlós teszi élhetetlenné! 2 év alatt semmit nem csinált csak a saját és haverjai zsebeit tömte. Lásd pl. BKK. Annyira hülye volt hogy lecserélte a város zászlaját 2x is mert egy sima fehér vászonra nem tudtak egy nemzeti színű sormintát föl varrni! Tarlós csak egy tahó műparaszt.
kalasnyikov
2012. június 21. 05:43
te alias maceszgombóc, számodra van megoldás....börönd, Birabidzsán, a város tele van régi Ladákkal...DDDDDDD..sőt a helyi libaleves is hasonlit arra,amit még gyalog meg tudsz közeliteni....LOL.
Bisque Béla
2012. június 21. 00:46
Eh,
Mr Stokes
2012. június 21. 00:13
Ha minenáron belepofázol Andrassew, legalább ne hazudj.Demszky szerződött így. Egyébként meg borotválkozz meg , nagyon koszos az összhatásod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!