A szakdoli-gate vége: Gyurcsány nyert

2012. május 15. 21:14

A Nézőpont Intézet megállapította, hogy az emberek 38 százaléka Gyurcsánynak hitt - ez a szám magasabb, mint bármelyik fideszes politikus népszerűségi indexe.

2012. május 15. 21:14
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Volt egy tanár - Majer professzor -, aki szerint lehetetlen volt ugyanazt a dolgozatot beadni, mert a rendszer ezt már akkor sem tette lehetővé. Előkerült egy ember, aki szerint valami állattenyésztési vizsga hiányzik. Ezt már Gyurcsány indexe is cáfolta. És az egész történet onnan indult, hogy nem is írt szakdolgozatot. Megtudta az ország, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója fideszes önkormányzati képviselő, továbbá, hogy más egyetemeken is születnek azonos című szakdolgozatok. A Hír24 videója szerint rettegés van Pécsen a dolgozat nyomán. Emberek először nyilatkoznak, aztán gyorsan visszavonják.

Nincs kétségem afelől, hogy lesznek, akik ezt a plágiumizét megpróbálják napirenden tartani. De állítani már nem tudják - és most ez a legfontosabb. Politológusék sem fognak bocsánatot kérni, hanem majd homlokráncolva elemzik, hogy a vád már ráégett Gyurcsányra. Azt már nem fogják hozzátenni, hogy a plágium ügyében nem bizonyított vád. A diplomához kötelező tanrend teljesítése, és az egyetemre átiratkozás tekintetében pedig egyértelműen cáfolt vád.

A Nézőpont Intézet pedig megállapította, hogy az emberek 38 százaléka Gyurcsánynak hitt - ez a szám magasabb, mint bármelyik fideszes politikus népszerűségi indexe -, a szocialista szavazók háromnegyede, sőt az LMP-sek fele sem ült fel a vádaknak. Ne tessék röhögni, tényleg ezt írták, Igaz, úgy jött a "hír" az évente a kormány által az adófizetőktól 360 milliót kaszáló cégtől, hogy 62 százalék visszavonultatná a DK elnökét.“

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. május 16. 15:39
Nehéz idők jönnek Zsolt!LEVETTEM A KEZEM RÓLAD!!!
kalasnyikov
2012. május 16. 14:35
Ennél összefoglalóbban nem is lehetne, ime......Gyurcsány, egy korhadéklakó, dögökön élő parazita sejthalmaz, aki egész életében mások tudásából és azzal takarózva élte a debil retardált prolik csőlátású világát. ....DDDDDD
kalasnyikov
2012. május 16. 14:32
tegecizsolt, borzalmasan büdös lehet a szád feri heréinek tartos fogyasztásától.......
scotsman
2012. május 16. 14:18
Zsótika, ugye már tenyésztenek téged!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!