Plágium

2012. május 02. 07:15

Schmitt egy korrekt eljárás után Jézus Krisztus volt ennek a csürhének, Gyurcsány Ferenc egy inkorrekt eljárásban az ország legnagyobb csalója és bűnözője.

2012. május 02. 07:15
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Miközben Jézus Krisztust csináltak a csaló Schmittből, beindult a gépezet, a goebbelsi kreatúra, amelynek kiszolgálói nagyjából úgy dolgoznak, mint a Gestapo. A Gestapo-t ezúttal kormánypárti médiának nevezik, és ezek felhajtották, majd ellopták a gyűlölt ellenfél, Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát. Az is lehet, hogy egyszerűen az egyetem valamelyik embere, a régi feljelentő házmestereket módszerét követve, a szakmai és etikai morált semmibe véve, felajánlotta és átadta a dolgozatot. Kezükben van az ország, tele vannak olyan talpnyalókkal, gyáva férgekkel, jellemtelen kiszolgálókkal, hogy nem nehéz megtalálni a sógor szakdolgozatát. Mindkettő a kezükben van, és adagolják az úgynevezett botrányt. Arra sem kell ügyelniük, hogy a látszatot fenntartsák, és mindezt úgy tegyék, hogy közben ne kövessenek el bűncselekményeket, lopást, az üldözött »bűnnél« nagyobb bűnöket. Ezúttal is azt teszik, amit szoktak, hogy amiben ők a legfőbb bűnösök, azzal ellenfeleiket vádolják. A legerkölcstelenebb módszerekkel akarnak erkölcsileg tönkretenni másokat. Mindezt az a nép, amelynek nagy része ugyanilyen módon írta a szakdolgozatát, esett túl a diplomán, kárörvendve nézi, és nem jut eszébe, hogy a leleplezők hamissága nagyobb és veszélyesebb, mint amit leleplezni akarnak.

Schmitt egy korrekt eljárás után Jézus Krisztus volt ennek a csürhének, Gyurcsány Ferenc egy inkorrekt eljárásban, amikor még semmi be sem bizonyosodott, amelyben nem is tud védekezni, mert neki nincs kezében a dolgozat, már az ország legnagyobb csalója és bűnözője. Teljesen mindegy, hogy idő hiányában, lezserségből, a sógor dolgozatából mennyit használt fel Gyurcsány. Maga a motiváció, a módszer, az eljárás annyira közönséges és aljas, hogy a kettő társadalmi veszélyét össze sem lehet hasonlítani. Abból senkinek nem lesz bántódása, hogy Gyurcsány és sógora mit írt a balatoni szőlészetről, de az olyan ország, ahol egy ilyen gépezet, ilyen eszközökkel működik és dolgozhat, az életveszélyes hely. Arról nem beszélve, hogy Orbán helyében a „szőlő” nevet ki sem ejteném a számon, mert lesülne rólam a bőr. Azt pedig minősíteni sem lehet, hogy egy volt feleség családját uszítják rá az egykori családtagra, aki elvált a sógor testvérétől, és utána miniszterelnök lett. Nincs ennél nagyobb frusztráltság, tisztességes helyen és eljárásban a személyes érintettség miatt ilyen embereket még tanúként sem fogadná el egy bíróság. Arról nem beszélve, hogy úriember ilyen ügyekben nem turkál. De hol vannak itt úriemberek? Itt élet-halál harcot vívó maffia van, amely az utolsó töltényig harcol, amíg mindenkit le nem kaszabol.

Az pedig már a legszebb koncepciós pereket idézi, hogy nem a két dolgozat, hanem a két bírálat is szóról szóra megegyezik. Az egyik bíráló talán plagizálta a másik bírálatot. Rozs úrból pedig Pelikán József lesz, talán még egy új öltönyt is kap mellé vagy egy malacot.

De a »szőlő« csak hagyján. Hanem a »plágium« kifejezést az Orbán-bandának nem kellene nagyon emlegetni, mert annál nagyobb plágium, amit ők csinálnak, a világon nincs. Plagizálják Mussolini fasiszta rendszerét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabo61peter
2012. május 27. 00:10
Suttyó nigger! Barom zsidóbolsi! Ennyi!
szabo61peter
2012. május 26. 22:20
Zsidófasszopó hülye görény!
Krupp Skya
2012. május 02. 17:41
Bartus kellett volna hoznotok egy törvényt, amig nem buktatok le, hogy lopott szakdolgozatot tilos ellopni.
Krupp Skya
2012. május 02. 17:12
Uram bocsásd meg szerencsétlen Bartus fiadnak, aki már egy idősebb elmebeteg bárányod, mert már nem tudja mit beszél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!