Terrortámadással vádolják Kövért

2012. április 28. 14:43

A félelem hazai lángját tápláló tűzre komoly hasábot hajított a 168 Óra online, amely terroristának bélyegezte Kövér Lászlót.

2012. április 28. 14:43
Gabay Balázs
Embargó

„A magyar tollforgatók (sic!), szerkesztők, de talán még a korrektorok függetlenségéért is hetente gyertyát gyújtó uniós zöldek, liberálisok és szocialisták már készíthetik is a következő gyufát. A félelem hazai lángját tápláló tűzre komoly hasábot hajított a 168 Óra online, amely egy bővített mondatos szerdai publijában terroristának bélyegezte Kövér Lászlót. Az ideiglenes államfő azzal hasított új ágakat a rakásra, hogy egy televíziós műsorban nyikhaj tollforgató terroristának bélyegezte a Schmitt Pál plágiumügyét kirobbantókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. május 03. 13:56
"Nyikhaj tollforgató" ebben mi a félelemkeltő? Mert a terrorizmus félelemkeltés nélkül értelmezhetetlen.
Bisque Béla
2012. május 03. 13:56
Mé? Nem azok? Én még azzal is kiegészítettem volna, hogy olyan büdös zsidajok, akik most mikor gyurcsány megbukott a kisfröccs plágiumával mélyen kussba burkolóztak és nem akaródzik nekik ajvékolni.
Hajdú Sógor
2012. május 03. 11:46
Nyikhaj tollforgató médiageci mikiegerek. Hess picsába!
Hajdú Sógor
2012. május 03. 11:46
Kövér diplomata, ezért nem mondhatta a médiagecikre, hogy médiagecik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!