Ostromállapot

2012. március 23. 07:29

Meghalt Mohamed Merah, a zsidó gyerekek mészárosa, a katonák gyilkosa, Franciaország Breivikje.

2012. március 23. 07:29
Sitkei Levente
MNO
„Harminckét órás ostrom után meghalt Mohamed Merah, a zsidó gyerekek mészárosa, a katonák gyilkosa, Franciaország Breivikje. Egyértelmű volt mindenkinek, még neki is, hogy nincs menekvés, ült a fürdőszobában, miközben háza előtt egy szakasznyi kommandós csak a parancsra várt. A támadásra végül tegnap délelőtt került sor. Aztán minden úgy ment, ahogy a filmekben. Merah lőtt a rendőrökre, azok rá, a gyilkos végül kivetette magát az ablakon, és holtan találták meg az utca kövén. Fejlövés végzett vele.

Nem lesz sok olyan francia, aki könnyet hullajt érte – mondta bölcsen Marine Le Pen, aki amint lehetett, azonnal folytatta előzőleg megszakított elnökválasztási kampányát. Ilyen közel az elnökválasztáshoz már minden politika. A francia szélsőjobb nagyasszonya tanácsokat is adott a kommandósoknak, hogyan kellett volna helyesen behatolni a mészáros lakásába, miért így tettek, miért nem úgy, miért volt a hosszú késlekedés, miért tart 32 órán keresztül egyetlen állig felfegyverzett idióta meggyilkolása. Addig üti a vasat, amíg meleg. Márpedig most roppant forró, ezt Nicolas Sarkozy is érzi, és vérbeli politikusként ki is használja a helyzetet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2012. március 23. 18:40
Minden gyerekért (nőért,öregért,férfiért)kár.A palesztin gyerekekért is.
Ppali
2012. március 23. 16:41
Ilyen módon általában a beszervezett embereket szokták kezelni...
slomovicz
2012. március 23. 16:14
Minden ártatlan emberért és gyerekért is kár és nincs olyan ok, amiért szándékkal meg lehet Őket ölni, ugyanakkor mint annyiszor - ismét rájövök hogy a média az orromnál fogva vezet. Igyekszik befolyásolni minél jobban. Ugyanebben az időben Franciaországban ezen a héten legalább húsz ember meghalt közúti balesetben, legalább tíz öngyilkos lett, legalább tizenöt bűncselekmény áldozata lett- pedig Ök is jóravaló ártatlan emberek voltak. Mit tegyünk? Érezzünk részvétet MINDEN meghalt ember iránt, ha beszél róla a mádia- ha nem. Hogy kezdődnek manapság a hiradók? Lelőtték, felnyársalta, elütötték- és mi jól eső kiváncsisággal szörnyülködünk a média etetésen. Nesze paraszt- erre fizetsz- nézzed. Talán ezért nézek, főképpen Discovery csatornát, vagy utazási filmeket, mert nem hagyom magam a média által megvezetni. Jó példa a média beetetésre Wordtrade center. Meghalt háromezer ártatlan ember. Amerikának egy légycsípés volt, NEM kényszeritette kapitulálásra. Hányan haltak meg ezután Irakban? Irakiak és amerikaiak? Több százezren. Ez csak a médiának jó üzlet. Ha nincs téma - majd Ök csinálnak. :-(
Nagy Levin
2012. március 23. 13:16
Kedves Thomas Müller! De hát gyerekekről van szó, az egyikük három éves. Érte sem kár, még érte sem szakad meg a szíve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!