Vége az életemnek

2012. március 02. 10:47

Abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam.

2012. március 02. 10:47
Kutasi Róbert
Nemzeti Sport

Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. március 02. 15:32
Isten veled Kutya! Egy csapatban játszottunk, nagyon sok éve. Remélem nem keveredtél bele a bundaügybe,mert jó ember, és jó haver voltál.
Soma
2012. március 02. 13:39
Beszéltem egy feltalálóval. Elkeserítő, amit mondott: Külföldön szabadalmaztat, külföldi üzleti partnereket keres, mert a magyarokban nem bízik. Nemrég tudtam meg, hogy már szervezik azt a társaságot, amelyik informálni fogja a cégeket. Urak, Hölgyek! Üzleti erkölcs nélkül nincs haladás! A sport világában nem vagyok járatos, ezért nem tudok hozzászólni a dologhoz,csak annyit: Hunvaldot kárpótolni fogják, a tisztességes embereket meg sanyargatni. Az erkölcsi megtisztulás ott kezdődik, hogy szívvel és lélekkel a közösségért, ha valaki ezt jól végzi, meg kell fizetni, de ha "bundázik", le kell rá csapni! Legalább ötven év, amíg ezt mindenki így gondolja.
areszke
2012. március 02. 13:25
A saját klubja csinálta ki, most saját halottnak tekinti. Vigyázni kell a magyarral. Kegyetlen nép. Isten nyugtassa, aki az életét a munkájával azonosította.
Catana
2012. március 02. 12:57
Megdöbbentő.. Van EMBER, aki képes az életét eldobni magától, mert mások hibáznak.. Hatalmas kontrasztként magasodik ez azzal szemben, hogy mások hibahegyeket generálva sem képesek megválni még a pozíciójuktól sem. A legszomorúbb az egészben, hogy a jó bűnhődik, az érdemtelen, az pedig él és virul. Köszönjük, 21. század, köszönjük Magyaroroszág..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!