Az EU suttyói

2012. március 13. 18:20

Jó úton halad a Fidesz-garnitúra afelé, hogy mára az EU suttyójaként gondolnak Magyarországra a kontinens politikájának és gazdaságának alakítói.

2012. március 13. 18:20
Bencsik Gyula
Stop.hu

„Már-már megszokhattuk, hogy a jelenleg (ismét) hatalmon lévő Fidesz vezető politikusai - élen Orbán Viktor miniszterelnökkel, kiegészülve a szövetséges KDNP nevű fantompárt egyes figuráival - minduntalan primitív, útszéli, agresszív módon kommunikálnak. Immár Európa is szokja az új nexust. (...)


A Fidesz a 2002 és 2010 közötti nyolc ellenzéki évben tökélyre fejlesztette a politikai ellenfeleket alázó, a társadalmat jókra (rájuk) és alávalókra (mindenki másra) osztó kommunikációt. Kövér hírhedt köteles beszéde óta menetrendszerűen beleszaladhatunk a fideszes potentátok arroganciájába, ami egy ellenzéki párt részéről valamelyest még elfogadható, legalábbis érthető. Az viszont már komoly probléma, hogy a 2010-es kétharmados mandátumszerzés óta a párt politikusai kormányon is folytatják, mi több, uniós politikusokra, uniós testületekre is alkalmazzák az alpári stílust. (...)

Dajcstomi »kiafaszozásától« kezdve Orbán »kócerájozásán« át Kósa minapi »vidéki horgászklubozásáig« jó úton halad a Fidesz-garnitúra afelé, hogy mára az EU suttyójaként gondolnak Magyarországra a kontinens politikájának és gazdaságának alakítói és véleményformálói.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. március 14. 13:42
tegyuszi, eredj a suttyó kurva anyádba baromszáju gennyláda.
Justicia
2012. március 13. 23:59
"...jó úton halad a Fidesz-garnitúra afelé, hogy mára az EU suttyójaként gondolnak Magyarországra" - csak a hatalmon lévőkre és támogatóikra !!! orbánra és híveire plagizálva: "Nem adhatok mást, csak mi lényegem. Dicsér eléggé e hitvány sereg, És illik is, hogy ők dicsérjenek."
heep
2012. március 13. 20:59
"Kövér hírhedt köteles beszéde óta " Hát ez a mondat eleve minősíti ezt a Bencsiket. Most újra kezdik a Kövér szavainak félre magyarázását? "Az EU suttyói" Már nem azért, de a fényképe alapján elég suttyó feje van a Bencsiknek. Lehet, hogy erről asszociált ez a jó ember.
Sebaj Tóbiás
2012. március 13. 19:25
+k
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!