Tetű

2012. március 13. 07:14

Ez a mutogató, „mocskos kis tetű”-ző szerencsétlen, primitív Tóth Imre, ez az ellenzék maga. Meg a másik, az az „alternatív köztársasági elnök”, aki beszélni is fog március 15-én. Nekik.

2012. március 13. 07:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
„Jött Orbán, a »mocskos kis tetű«, miképpen Tóth Imre olvasztár a magafajták elé hányta rothadt lelkének szennyes indulatját. 

Itt és most kristályosodik ki minden, amit a jelenlegi ellenzékről tudni kell és érdemes. Ez a mutogató, »mocskos kis tetű«-ző szerencsétlen, primitív Tóth Imre, ez az ellenzék maga. Meg a másik, az az »alternatív köztársasági elnök«, aki beszélni is fog március 15-én. Nekik. Istenem, mennyire szép, Istenem, mennyire megérdemlik egymást…

Nagypapa mesélte gyakran, hogyan is köszöntött be hozzájuk a Rákosi-rendszer. Úgy, hogy körorvos nagypapáék tartottak cselédet. Egészen pontosan generációkra visszamenőleg velük élt egy család a cselédházban, akik ellátták a ház körüli munkákat s egyebet, amúgy nagyobb ünnepeken a családdal étkeztek és igen jól ment soruk. Aztán elkövetkezett az iszonyat, s a cselédék siheder kölke egy napon hátba vágta nagypapát, és így kurjantott neki: – Na, doki, mától kezdve tegeződünk!

Így támadt fel a csatornából Marat meg az összes többi, így kezdődött a »rendszer«.

S él tovább Tóth Imre olvasztárban.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. március 13. 20:32
Úri világ...cselédtartás. Meghaladott, kár visszasírni.
elfelejtette
2012. március 13. 18:35
Látom, élesedik az osztályharc. Mi ez a nagy kardcsörtetés így 2012-ben, a két választási év kellős közepén?
Dr. Táskás Tóni
2012. március 13. 17:03
Adócsaló szlovákrendszámos terepjárós önkorikon élősködő Bajerzsótinál nagyobb tetű nincs a határon túliakat is beleszámítva.
Feyszáll
2012. március 13. 15:31
Kijafene az a Tótimre? Valami újabb fehérnigger a getnóból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!