Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

2012. február 22. 14:38

Azért írok Önnek, mert valahol mélyen bízom abban, hogy Önnek sem csak az ország, hanem az országban élő emberek életminősége is fontos.

2012. február 22. 14:38
Szalay Kriszta
Facebook

Háborús helyzet van, hideg, lelki háborús helyzet. Azért írok Önnek, mert valahol mélyen bízom abban, hogy Önnek sem csak az ország, hanem az országban élő emberek életminősége is fontos. Le kell szögeznem, semmilyen pártnak nem vagyok a szimpatizánsa. Hamvazó szerda van. Nekem nagyon erős hitem van abban, hogy mindig felébreszthető az emberség. 

Erősen megvan bennem, amint az MTV-ben jött velem szemben, konszolidált öltönyében, diplomata táskával kezében, egyedül, s tisztelettudóan köszön. Szerény volt és egyszerű. Akkor még harmincasok voltunk, Önnek is voltak világmegváltó álmai. Akkor politikai vágyairól nyilatkozott, én életmentő lélegeztető készülékre gyűjtöttem. S 98-ban, talán ennek a találkozásnak köszönhetően, Önökre szavaztam. Hát az én generációm! Biztos, bennük is ugyanaz a világsegítő-megváltó vágy van, mint bennem! Csalódtam. Mint ahogy a többiekben is.
 
Ön karizmatikus ember, nem véletlenül van ilyen pozícionált helyen. Pontosan ezért világszenzáció lenne, ha mesei fordulatot öltene az Ön jelenléte. Mire gondolok? S miért írok Önnek? Nemcsak beszélek, hanem tenni is akarok, mondhatni, szétfeszít a tenni vágyás, vizualizálok egy összefogásra képes társadalom képet, ahol pozitívak a magyar emberek.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. január 13. 17:22
Nincs mit tejbe aprítani ,gyft bajnait keresse fel hátha adnak abból a mérhetetlen nagy vagyonkájukból hogy ne nélkülözzön. Kriszta magadba keresd a hibát,színészi pályádon nem tudsz sikeres lenni az a te tehetségtelenséged ,van más munkakör próbálkozz .Nem Orbán az oka a te élhetetlenséged miatt ,kormány nem jótékonysági hivatal hogy élősködj rajta,fiatal vagy uccu neki dolgozni.
mameluk
2012. február 27. 11:01
Miért van az, hogy az Orbán szolgák ilyen alpári módon tudnak csak meg nyilatkozni! Úgy látszik az értemiség az inteligensebb réteg a baloldalon van. Értelmes, logikus gondolatokkal kellene érvelni és nem "Dajcstomizni".
pirosmamsi
2012. február 24. 13:40
Tisztelt Művésznő, Tisztelt Kriszta! Amikor a TV-ben láttam a nyílt leveléről szóló riportot, alig vártam, hogy elolvassam, mert a riportban elmondottakkal egyetértettem. Azóta a levelét is elolvastam, amellyel szintén egyetértek és örültem annak, hogy akad ismét egy civil kezdeményezés és lehet hozzá csatlakozni és tenni a változásért. Elhatároztam, hogy csatlakozom Önhöz, a tenni akarás bennem is megvan, s időm is lenne rá. Aztán a levél végén elolvastam a kommenteket. A torkom összeszorult, a sírás fojtogatott. Nem akarom elhinni, hogy ebben az országban csak ilyen színvonalú emberek élnek. Tudom, hogy nem, az én hitem is nagyon erős ebben. Az, hogy a kommentelők csak béka segge alatti színvonalúak, (tisztelet a kivételnek) az nem azok hibája, akik nem mernek kiállni a nyilvánosság elé, s ezekkel a senki emberekkel szemben megvédeni az igazukat. Addig sajnos se Ön, sem én, sem a hozzánk hasonló gondolkodásúak nem tudnak érdemlegesen fellépni, amíg a többségben lévő, nyomorgó emberek nem ébrednek fel, s nem sorakoznak fel saját maguk megvédésére. Igaz, hogy az ő akciójukhoz nem ad a kormány az adófizetők pénzéből sok milliót, hogy megvegyék az erdélyi magyarkodókat, hogy átjöjjenek a tömeget növelendő. (Tisztelet a kivételnek, bízom abban, hogy akad.)
mameluk
2012. február 23. 21:44
Nem kell össznépi baromnak lanni és Viktorunk hazugságait magunkévá tenni. Bele fog rokkanni az ország, és jó hogy van aki jelzi az az ország züllesztő dolgokat. Ha valaki nem habzószáju bolsevik fideszes akkor az csak romlott kummunista lehet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!