Tál lencse

2012. február 17. 07:12

Ez a megszavazott határozat, amelyhez nevüket adták a Magyarországról odaküldött baloldali képviselők is, Európa szégyene.

2012. február 17. 07:12
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
„Amikor Jörg Haider miatt legutóbb összeröffent a fényességes Európa, hogy keresztre feszítse Ausztriát, és a kancellár így szólt: Ausztria stabil demokrácia, nem pedig lábtörlő – nos, akkor az osztrák szocialisták vezére csak annyit mondott, hogy legyen vége a hajtóvadászatnak hazája ellen.

Ez az a mondat, amelyet Göncz Kinga, Tabajdi Csaba és a többi magyar szocialista soha életében nem fog kimondani. Nem, mert ők Kun Béla, Jászi Oszkár, Károlyi Mihály, Roboz Imre és a többi hazaáruló örökösének tartják magukat. És büszkén vállalják ezt az örökséget.
S ezzel szemben megvetnek minden mást. Megvetik, gyűlölik, lesajnálják, szégyenpadra ültetik az övékétől eltérő gondolkodást, hitet, hagyományt, örökséget.
S ebben remek partnereik akadnak a »fényességes Európában«.

Ez a megszavazott határozat, amelyhez nevüket adták a Magyarországról odaküldött baloldali képviselők is, Európa szégyene.

Az, mert az ország, illetve a kormány ellen felhozott vádak döntő többsége hazugság.

Az, mert ugyanez az Európa mélyen hallgatott, amikor 2006-ban Magyarországon minden normát, mértéket, emberi jogot felrúgott és zárójelbe tett a kormány és annak rendőrsége.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 371 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Táskás Tóni
2012. február 18. 00:49
Van olyan is , aki szlovákrendszámú terepjáróért, vagy önkormányzati tíz milliókért, vagy 35 milláért adja el a lelkét. A tál lencse valószínüleg nem anyagi érdek, hanem meggyőződés miatt... Az előbbiek, nos..
pikkpakk
2012. február 17. 23:49
Hülye megélhetési narancs droid...
Korhely
2012. február 17. 23:26
A reakciód buta, primitív, dajcstomiszintű - valódi fideszes.
koronaszepe
2012. február 17. 18:22
Az ember nem tudja eldönteni, hogy a Fidesz megmondó emberei, véleményformálói maguk is ilyen mélységesen, ostobán infantilisek é, vagy csak a törzsközönségüket tartják annak . Gyügyögés, gagyogás, "neménvagyokahüjehanemte", és eszébe sem jut, hogy talán Ő csinált valamit rosszul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!