Kik a nép ellenségei?

2012. február 27. 11:07

Nyomja ezerrel a kampányfekáliát Robert Fico „papagájkommandója“ is, akárcsak az utcákra szabadított gorillakommandó a szájába adott összeesküvés-elméleteket.

2012. február 27. 11:07
Barak László
Parameter.sk

„Más kérdés, mi lesz a sok hamis nóta vége? Mármint, milyen lesz a március 10-én esedékes parlamenti választások eredménye? A klasszikust parafrazálva: felülhet-e megint Fico a béresek, egyszersmind az ország nyakára?

Merthogy egyre nyilvánvalóbb, azért lett kitalálva a választási kampány mocsokcunamija, hogy szőröstül-bőröstül maga alá temesse Robert Fico valamennyi eredendő ellenfelét. Khm, a megváltandó nép ellenségeit... Konkrétan azoknak a jobboldali pártoknak  – SDKÚ-DS, SaS, KDH, Híd – a politikusait, akik a legutóbbi parlamenti választások után annak ellenére,  hogy a voksolás abszolút győztese a Smer-SD volt, együtt merészeltek kormányt alakítani. Ugye érthető, hogy ekkora szívást soha többé nem kívánt magának Fico. Meg a szponzorai! (…)

Mindezek után van képe arra panaszkodni Fico sajtófőnökének, Erik Tomášnak, hogy a gorillások elszabadult harci különítménye szombaton az SDKÚ-székház megdobálását követően nem a KDH meg a Híd központját akarták lerohanni, hanem a Smer székházát! Holott, úgymond a »KDH és a Híd politikusaival szemben ébreszt komoly gyanút a Gorilla-ügyirat«...

Nocsak! Vajon nem arról szól ez a sunyi szemrehányás, hogy Ficóék egyszeriben most már attól tartanak: az általuk másoknak ásott verembe maguk is beleeshetnek?! Könnyen előfordulhat egyébként, hiszen a Gorilla-szöveg szerint a közvagyon fosztogatását tervező nagyvállalkozó konspirációs lakásában sem az SDKÚ, sem a KDH, sem pedig a Híd egyetlen politikusa nem járt. Robert Fico viszont igen! Tehát, ha igaz is, ami le van írva, akkor jelenleg aktív politikusként kizárólag Fico az, aki fülig sáros!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istimester
2012. február 27. 13:44
Persze fasz Barak, mentegesd csak a gazdiékat. Én aztán nem örülük a kommerek előrenyomulásának, de az ominózus időben Ficónak pont annyi lehetősége volt állami pénzeket osztani, mint nekem, kis túlzással olyan lakásba járkált, ahova akart. Gazdiéknak nem kellett volna a kormányon szisztematikusan lopni.
Theorba
2012. február 27. 12:30
Miért is nem ismerünk magunkra?
kjkj945
2012. február 27. 11:27
Mindenki aki nem slovak. Aki nincs velünk, ellenünk van a´la rákosi.
balbako_
2012. február 27. 11:19
Szlovákia ezzel a vezetéssel lepusztul majd a görögök szintjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!