Elnyaltuk

2012. január 24. 07:12

Ugye az a tíz évvel ezelőtti Kossuth téri dzsembori régebben volt mint az „emberemlékezet”? Vagy az akkori rendőrségi sajtós hazudott, amikor elismerte hogy kétmillió volt?

2012. január 24. 07:12
Dési János
Dési János
Népszava
„Emlékszünk azokra a daliás időkre, amikor kétmillióan gyűltek össze a parlament előtt, hogy a Fidesz győzelme érdekében kifejtsék véleményüket. (Azt, hogy milyen sikerrel, most hagyjuk.) A lényeg a kétmillió - amit valljuk be, az akkor még létező sajtó egy része jelentős kétkedéssel fogadott. Sokan voltak, nagyon-nagyon sokan, de azért a kétmillió egy iciripiciri hazugságnak tűnt annak a párttól, amelynek vezetője még sohasem hazudott.

De ahol a szükség, ott a segítség. Az akkori rendőrségi szóvivő azon nyomban közzétette, hogy na ja, kétmillióan voltak és kész.

Ezt a haladó hagyományt követi most a Belügyminisztérium, amely azonnal szépszavú nyilatkozatot tesz közzé a felettébb sikeres, »békés, jó hangulatú« eseményről, amelyen »közel négyszázezeren vettek részt«. És »emberemlékezet óta« Magyarországon ekkora tömeg nem demonstrál még a kormány és politikája mellett.
Amiből megint csak arra következtethetünk, hogy a rendőrvicceknek mégiscsak lehet valami kis természettudományos alapjuk. (Már amennyiben a BM jeles sajtósai rendőrök.) Mert ugye az a tíz évvel ezelőtti Kossuth téri dzsembori régebben volt mint az »emberemlékezet«? Vagy az akkori rendőrségi sajtós hazudott, amikor elismerte hogy kétmillió volt, mert valójában csak 399.999-en gyűltek ott össze, tehát a szombatin eggyel mégiscsak többen voltak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2012. január 24. 20:52
jános, tudsz még lejjebb?
Talibán
2012. január 24. 16:52
Elképesztően nyálas vagy. Nagyon fáj?
kancsuka
2012. január 24. 16:36
Nem a régi sajtós hazudott akkor, hanem te, hazudsz most, te szerencsétlen ballibsi firkász!
miama
2012. január 24. 15:01
Te kis szégenletes .....házi, eltűnhetnél már! Nem veszed észre milyen kis piti senkiházi vagy? Még a barátaid az ATV-ből is kirugtak! Mi a fenének rontod itt a levegőt! Egy jelentéktelen senkiházi vagy, nem is tudom hogyan kerültél elő, mint un. újságíró! Sokunknak egészen más elképzelésünk van az újságíró szakmáról. Az biztos, hogy abba Te biztos nem kerülnél bele. Egy senkiházi, szánalmas, jelentéktelen, nevetséges alak vagy! És még az "észt" is próbálod osztani! Félelmetes bunkó!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!