Papandreu beüzent a rendszerbe

2011. november 04. 15:24

Mindenki kurva nagy kommunista, ha más pénzéről van szó.

2011. november 04. 15:24
Uj Péter
Klassz Véres Cvikli

„Jaj, istenem, hát figyeljük már meg, hogy itten mindenki kibaszott nagy kapitalista ám, ha a saját pénzétről van szó, és kurva nagy kommunista, ha más pénzéről. Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2011. november 05. 12:14
Mindenütt off, de tán a kurrensek közt itt a legkevésbé. Kaptam ma egy linket egy előadásról, engem nagyon meglepett a konklúzió. Gondoltam, megosztom veletek: http://www.ted.com/talks/richard_wilkinson.html Angol a faszi, úgyhogy önmagában öröm nézni. Az előadás TL;DR-absztraktja: kőkemény korreláció van a társadalmi egyenlőtlenség és a társadalmi bajok között. Pl a várható élettartam nem a GDP-vel korrelál (messze nem), hanem a társadalmi egyenlőséggel. Nekem meggyőző volt az adatsor.
horthyculture
2011. november 04. 19:45
A bazdmegen kívül teljesen értelmetlen az egész. Hogy mit keres Újnak ez a blognak címkézett egysoros szellemi önkielégítése a mandineren... Olyan, mintha magának írogatna. Akkor minek idézni?
csesznegi
2011. november 04. 19:01
Ki kéne lépniük egyszerűen. Punktum. Csesznegi Gyula
arlequin
2011. november 04. 17:04
péter drága! legalább figyelj oda a melléütésekre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!