A hamis bíró milliói

2011. november 08. 07:23

Völgyesi Miklós és pár társa több mint húszmillió forintot kaszált eddig, hogy bebizonyítsa Gyurcsány bűnösségét.

2011. november 08. 07:23
Dési János
Dési János
Népszava

„Most tekintsünk el egy picit attól, amitől amúgy nem lehet. 2006 októberében egy masszív provokáció történt. Az úgynevezett mérsékelt jobboldal egyik fele összefogott a szélsőségekkel és megpróbálták csatatérré változtatni Budapestet. Kétségtelen, a rendőrséget mindez felkészületlenül érte, és nyilván akadtak a kötelékében olyanok is, akik súlyos hibákat, mi több, akár bűncselekményeket is elkövettek. (...)

És akkor itt jön a képbe néhány szerencselovag. Olyan, aki valamikori szakmája szabályait dobja sutba és van olyan, akit egyszerűen csak ki akarnak fizetni, mert a kedves vezetőről oda nyilatkozott, hogy ő a világ legokosabbikja. (T. Szalai Annamária - ez itt nem gúny ám, mi is így gondoljuk. Bizony.)
Völgyesi Miklós és pár társa több mint húszmillió forintot kaszált eddig, hogy bebizonyítsa Gyurcsány bűnösségét. Szerintem akad volna olyan csapat, amelyik féláron, legalább ilyen színvonalon dolgozik.

Amúgy meg, min kell meglepődnünk. Hiszen, hogy még egy mondást idézzünk: aki fizet, az rendeli a zenét.
Völgyesi és társai tehát igazi bérzenészek. Kár, hogy ennyire hamisan játszanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2011. november 08. 12:49
JANI! TE egy tőről metszett ,a szódásüveg szeművegeddel is csak az orrod hegyét látod! Hol vagy TE! és MINEK KÉPZELED MAGADAT,TE _AHK_s. Magyarul -még jó,hogy nem avh-s-Agy Húgy Köves metszett! TE lennél a Népszava? ,rosszul látsz,Üvegszemet Neked!!
cutcopy
2011. november 08. 11:43
"húszmillió forintot kaszált eddig, hogy bebizonyítsa Gyurcsány bűnösségét" Hát igen, azok voltak a szép idők amikor még százmilliókat költöttek médiazsoldosokra a kormány felelősséghárítására.. Mára meg már alig csurran-cseppen valami igaz Jánoska..?
stromboli
2011. november 08. 11:06
Persze. Völgyesi bíró Nokiás dobozban kapta a pénzt és ezt le is filmezték. Egyáltalán: van arra adat, hogy a Népszava nevű pártlap milyen példányszámban jelenik meg? A terjesztés sürűsége hogyan oszlik meg az országban? Gyanítom a legtöbb a Visegrádi utca elején fogy.
tributum
2011. november 08. 10:09
- Tisztelt Újságíró úr! - Ha eddig még nem hallott volna róla, hát közlöm, a magyar nyelv szabályai szerint az igekötő, ha az ige előtt áll, azzal egybeírandó!!! (- Tessék, hogy mi az az igekötő?! Lásd alább:) oda nyilatkozott = odanyilatkozott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!