Brutális kutyaadót!

2011. szeptember 13. 12:09

Nagyon örülnék, ha Budapesten extra kutyaadót vetnének ki, amiből szartakarító közmunkásokat alkalmaznának.

2011. szeptember 13. 12:09

„A hobbikutya az olyan, mint a most (helyesen) további adóemeléssel terhelt cigaretta, whisky: finom dolog, de nem életfeltétel. Nagyon örülnék, ha Budapesten extra kutyaadót vetnének ki, amiből szartakarító közmunkásokat alkalmaznának. Az utcán is végig lehetne sétálni és a közmunkaprogram is hasznos elemmel bővülne.

Ám nem lehet minden szar mellé közmunkást állítani. Így, bár kevéssé tűnik amúgy bölcs dolognak a büntető törvénykönyvről nemzeti konzultációt izzítani, ha mondjuk, a nép 87 százaléka megszavazná, hogy a kutyaszar-el-nem-takarítóktól kobozzuk el a kutyákat, egy újabb olyan döntése születhetne a kormánynak, ami engem lelkesítene.

Budapest, Budapest csodás és szívdobogás. De nem lehet a Duna partján sétálni, mert csikkekkel, üvegszilánkokkal, vassodronyokkal van tele, és ahelyett, hogy a várossal lehető legtöbb ponton szervesülne a Duna, mindenütt ezerképp értésünkre adja a környezet, hogy meneküljünk onnan. (...)

Lehet, a kutyaürülék piaci hasznosításának a fellelése és értékesítési pontok felállítása a hosszú távú megoldás (»Fűtsön száz százalékig organikus kutyapiszokkal«.). De addig is jó lenne egy olyan városban élni, ahol nem hányjuk el magunkat. Így én, a szigorú megregulázásunkra voksolok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2011. szeptember 14. 16:56
Két hete is megbüntettek valakit sütőolaj használatért. Netán vissza jött volna az MSZP?
csigafattyu
2011. szeptember 13. 23:01
Ja, ami a kutya panelben való tartását illeti, ez egy tipikus tévhit. Még a nagytestű kutyák is jól érzik magukat a panellakásban, ha rendesen mozgatják őket. Rendes mozgás alatt értendő, hogy nem csak öt percre viszik le őket naponta, míg kiszarják magukat. Az embernek sem attól lesz baja, meg hízik el, ha kicsi a lakása, hanem ha nem mozog.
csigafattyu
2011. szeptember 13. 22:59
Más városokban is tartanak kutyát a belvárosban, és ott is a betonra szaratják őket, többek között azért, mert máshová nem lehet. Mégsincs ebadó, mert az önkormányzat megoldja, mégpedig úgy, hogy vesznek pár takarítógépet, és minden nap többször kiküldik őket porszívózni, persze nemcsak a kutyaszart. Erre nálunk "nincs pénz". Négyes metróra, arra van.
Passato Prossimo
2011. szeptember 13. 22:48
megpróbálták de lementünk kutyába... én ráharaptam az emberekre egyiknek a nyakát meg az arcát téptem szét a másiknak leszakítottam a lábát a fogaimmal a négy gyerek addig szétmarcangolta a két kutyát gyorsan valójában az egyik még azér beküldte az állatot a vízbe megmutatva milyen is a suttyó kutyás, de akkor már a fél strand jelezte nekik nem kér a kutyáikból és gyorsan elhúzták a csíkot néhány nappal később egy hatalmas kutyaszart szedte össze 15 év után (egykor nekem is volt kutyám egyik csajom által) ugyanezen a partszakaszon mivel fostos volt leraktunk egy A4-est a helyére "vigyázz valaki innen nem szedte össze a kutyagumit" nehogy valaki bele lépjen a fűben lapuló maradékra vibrátor?! szerintem neked a kutyád is megteszi....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!