Palackposta

2011. szeptember 09. 17:17

Legelőszőr is azzal kell kezdenem, hogy ma csak tízszer gondoltam Orbánra, igaz viszont, hogy vele álmodtam, de azt mondják, már ez is nagy előrelépés

2011. szeptember 09. 17:17
Porpanek José Armando
Gondola
„Drága K..(olvashatatlan név) és Kedves Anyósom!
 
Legelőszőr is azzal kell kezdenem, hogy ma csak tízszer gondoltam Orbánra, igaz viszont, hogy vele álmodtam, de azt mondják, már ez is nagy előrelépés. A beszélgetések jól zajlanak, de a legtöbben csak magukkal vannak elfoglalva. Van például egy nő, annak macskafóbiája van, és egész nap ezen rágódik, amellett elég csak annyit mondani neki, hogy »cicc«, és máris elviharzik írni egy Facebook-bejegyzést. Én Orbánnal, ezzel a hazug brigantival már nem akarok foglalkozni. Azt hiszi, megfélemlíthet a koncepciós perével. Persze a Tátrai Miki megszívhatja, mert ugye a Sukoró-Albertirsa földcserét mégis csak ő intézte el. (»A cselekmény idején hatályos Nemzeti Földalapról szóló 2001. évi CXVI. törvény 13 . §-ának (1) bekezdése szerint az MNV Zrt. a Nemzeti Földalapba tartozó termőföldvagyont a földrészlet nyilvános pályázat vagy árverés útján történő eladásával, illetve nyilvános pályázat útján haszonbérbe adásával vagy vagyonkezelésbe adásával hasznosítja.«) Hát kértem én bármit is?(...)

Szerdán beugrott hozzám Debreczeni Jóska, és mondta, hogy felhívást tettek közzé 2006 ősze igazságának helyreállítására, és össze akarják gyűjteni a képes dokumentumokat. Azt írják, hogy »Ne nézzük tétlenül a közelmúlt történelmének meghamisítását!« Nagyszerű emberek! De azért annyira nem kellene mélyre ásni, ezt mondd majd meg nekik, mert ha sokáig nézegetik a fotókat meg a videókat, akkor esetleg téves következtetésekre juthatnak. És a B-közép tagjainak meghallgatását se kéne nagyon forszírozni.(...)

Csókollak Benneteket, F... (olvashatatlan aláírás)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ebfül
2011. szeptember 09. 18:19
Nyúlbecsinált :-DDD
marko11
2011. szeptember 09. 17:31
Érdemes az egészet elolvasni!:)) Kedvenc mondatom: "Még hogy én kisebbrendűségi érzéssel küzdő sikertelen seggnyaló vagyok?! "
Google
2011. szeptember 09. 17:23
Más, máshol írta, de nagyon jó: ez az orbánozás nem nagy wasistdas, már egy képzettebb papagáj is megtanulhatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!