Viszlát, Klubháló!

2011. augusztus 18. 09:07

Kétségbeesetten kellett mutogatni minket Lendvai Ildikónak.

2011. augusztus 18. 09:07
Sándor Alexandra Valéria
Klubháló

„Engem speciel mindig is kirázott a hideg, amikor »a baloldali értelmiség holdudvaraként« esett szó a Klubháló üzemeltetőjéről, a Pallas Páholyról. Ám elfogadtam, hogy minden hasonló kezdeményezéshez támogatás kell, és ha onnan jön, hát üsse kő. Én írok, mert írni szeretek, a soraimban ott van a véleményem, a világnézetem, a lelkem. Ha teszem azt, egy pornófilmeket forgalmazó cég nyújtotta volna a portál anyagi hátterét, akkor is szemrebbenés nélkül küldtem volna a cikkeket. Hogy miért?

2008 szeptemberétől azért, mert kötelező szakmai gyakorlathoz kellett a suliban, a következő tavasztól meg azért, mert az Olvasólámpa egyik szerkesztője lettem. Nyáron pedig fölváltottam a diákblogból kilépő Balogh Zsuzsit. Eleinte még honorárium is volt, ami néhány hónap után eltűnt. A talaj csúszni kezdett, 2010 márciusában pedig egy budapesti összejövetelen már kétségbeesetten kellett mutogatni minket Lendvai Ildikónak, hogy hé, itt vannak ezek a diplomás vagy afelé haladó fiatalok, szellemi bázis, zsurnaliszta hálózat, satöbbi. Én akkor a hajnali keléstől kábultan, és a helyzet miatt durcásan pislogtam végig a napot. Nem idegenkedem a politikától, de nem tartom szerencsésnek, hogy függjek tőle, pláne ilyen változékony időkben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saltnpepper
2011. augusztus 19. 15:48
Én tolnám a bukszát, mint a lopott biciklit. Még írni is tud valamennyire, bár máshogy foglalnám le :P Komcsi, na és?
TroppauerH
2011. augusztus 18. 16:34
Ez így elég zavarosnak tűnik. Tudja valaki, hogy Sándor et.-nő mit akart "megosztani" velünk?Talán csak nem azt,hogy a többek között Érdi Sándor (volt 3/2-es) vezetésével gründolt kapcsolati hálózat hatalom - és vagyon átmentésre jött létre ,de ezt eddig is tudtuk Alexa!
Kedves Robi
2011. augusztus 18. 13:58
Ha utólag nyilvánosan kitépjük a gerincünk, egy szintre hozva a pornós pénzt, az mszps támogatással, az nem mentség! Cserébe remek kórisme, öszinte vállalása az önjelölt ballib értelmiség morális csödjének! Röviden: Mindegy kitől, csak pénz legyen, munka nélkül!
Mardel
2011. augusztus 18. 12:18
Elsírtam magam a meghatottságtól, olyan szép a történet. Bár van benne néhány fikciós elem, emiatt eléggé hiteltelen az eset, de mindegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!