Magát is lecsukatná Szijjártó Péter?

2011. augusztus 02. 09:28

Vesszen Gyurcsány Ferenc, és vesszenek bűntársai! Bűntársból pedig akad elég, sokan etették az államadósság ezerfejű szörnyetegét.

2011. augusztus 02. 09:28
Stemler Miklós
Hírszerző

„Elsőre kisebb logikai bakinak tűnik, hogy manapság a hatalom már nem Istentől, hanem magától a néptől származik, azaz ahhoz, hogy a politikus hülyeséget csináljon, előbb a népnek, azaz a választópolgároknak kell hülyeséget csinálnia megválasztásával. Az egész népet azonban meglehetősen nehéz lenne lecserélni (bár a biológiai fegyverviselésben nagy lehetőségek rejlenek, ahogy azt Irak haladó exdiktátora, a néhai Szaddám Huszein már bizonyította), így egyszerűbb a politikust elkapni – a bűnbak keresésben és találásban amúgy is évezredes tapasztalataink vannak.

Vesszen tehát Gyurcsány Ferenc, és vesszenek bűntársai! Bűntársból pedig akad elég, sokan etették az elmúlt években az államadósság ezerfejű szörnyetegét. Közéjük tartoznak például azok a polgármesterek, akik kritikus szinte növelték településük adósságait, hiszen végső soron ez is az államadóssághoz adódik. Ugyanez a helyzet azokkal a politikusokkal, akik baromságokat beszélnek, így gyengítve a forintot, ezáltal növelve az államadósságot. Az, hogy utóbbiak egyikét épp Szijjártó Péternek hívják, mutatja a NER igazságosságát: nincs laca-faca, a forradalom felfalja saját gyermekeit is!

Egyébként a bejelentés hatására nem kellett sokat várnunk: miután hírét vették, hogy a magyar államadósság növelése miatt akár bíróság elé is kerülhetnek, az Egyesült Államok képviselői és szenátorai gyorsan megállapodtak a saját államadósságukról, és így nem növelték tovább a magyar adósságot. Hiába, manapság Magyarország diktál a világnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. augusztus 03. 00:29
"akik baromságokat beszélnek, így gyengítve a forintot, ezáltal növelve az államadósságot. Az, hogy utóbbiak egyikét épp Szijjártó Péternek hívják, mutatja a NER igazságosságát" Ez elnézte egy évvel a szoclib gumicsont almanachot..
Krupp Skya
2011. augusztus 02. 15:39
Miki Olyan malac képed van, sertés hizlaldában jó példát tudnátok mutatni Kiss Péterrel Ő hízás terén te meg ugyanezt a moslékot elröfögnéd a malacoknak.
balbako_
2011. augusztus 02. 15:00
A kedves papák egy munkásőr században szolgáltak.
várúr
2011. augusztus 02. 13:07
Ez a szép... Tyilikov partizán, a vérkomcsi és a szittya jobbikos mr. Smith összefognak. Nem lep meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!