Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

2011. június 02. 19:15

Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

2011. június 02. 19:15
Kónya Péter

Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

Miután tudomásomra jutott, hogy a Hivatásunk Védelmében Sztrájkbizottság egykori vezetőjeként, és a fegyveres és rendvédelmi szféra legnagyobb szakszervezeti szövetségének elnökeként, több szakszervezeti vezető kollégámmal én is nemkívánatos személy vagyok az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson, úgy döntöttem, hogy a Parlament előtt várom meg én is az egyes szakszervezeti vezetőkkel folytatott tárgyalások végkimenetelét.

A Kossuth téren értesültem arról, hogy a Miniszterelnök Úr komolyan véve az általa meghirdetett szociális konzultációt, külön államtitkárt, Bohócügyi Államtitkárt nevezett ki, aki felelős az állampolgároknak nevezett alattvalókkal folytatandó szociális konzultáció lefolytatásáért. A sztrájkbizottság jelenlegi elnöke arról tájékoztatta a téren egybegyűlteket, hogy a miniszterelnök úr halaszthatatlan államfői teendői miatt, nem tud kijönni a térre, hogy tájékoztassa a kormányzati szándékokról azokat az embereket, akik a hazájukat szolgálják, de szól majd a Bohócügyi államtitkárának.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Sajnos hiába vártuk Önt a téren. Természetesen nincs bennünk sértődöttség, vagy harag, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Ezúton is szeretném felajánlani, hogy hivatali időben – persze csak, ha bokros teendői engedik – az FRDÉSZ Székházban szívesen szociális-konzultálok Önnel, már csak azért is, mert a híradásokban azt hallottam, hogy a szociális konzultáció végeredménye jelentősen befolyásolhatja, mi is lesz a parlamenti döntés a szolgálati nyugdíj és nyugdíjasok ügyében.

Addig is szeretném megkérni, ha személyesen találkozik dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrral, olvassa fel neki Bakos Ferenc Idegen szavak és kifejezések szótárának 177. oldalán található magyarázatot, mit is jelent a »dezertál« kifejezés! (,,Dezertál:1. a csapatot, a  zászlót elhagyja, 2. átpártol az ellenséghez). Egyúttal szeretném cáfolni azt a híresztelést, hogy a Hivatásunk Védelmében megtartott demonstrációkon, bárki elhagyta volna a kezében lévő szakszervezeti zászlót, vagy hogy az a több ezer kollégám, aki eltűnt a ködgyertyák okozta füstben, átállt volna az ellenséghez.

Budapest, 2011. június 2.

Baráti üdvözlettel és tisztelettel:

Kónya Péter s.k.

FRDÉSZ elnök

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2011. június 03. 14:04
"Tisztelt Államtitkár Úr! Sajnos hiába vártuk Önt a téren. Természetesen nincs bennünk sértődöttség, vagy harag, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje." Én nem is értem Orbán Viktort! Beszóltunk neki , mint ahogy a kocsmában a Józsinak szoktunk - " Gyere ki a peronra!" Oszt-nem jön! A fene se érti? Pedig olyan jól elterveztük- Orbán megpróbál beszélni- mi meg majd orditozunk. :-) Ez helyett meg - a bohócügyi államtitkárhoz küld. :-) Ki érti? De most már- gyere ki a peronra! :-)
várúr
2011. június 03. 13:37
Kónya et. Maga a szagszervezet elnökségéről lemondott. Hátha ezzel a csapat illatosabbá vált. Orbánnak igaza van: látogassa inkább a Fővárosi Nagycirkuszt. Mi a lófa keresnivalója van ezek után a miniszterelnökségen? Vagy azt hiszi, mindenki mindennapja szimpla pofázásból áll?
mita
2011. június 03. 07:44
Ennyi sértett, elvakult, tájékozatlan, alpári, mindezeknél fogva erkölcstelen, szalonképtelen hozzászólást összehozni...A stílus maga az ember. Ha a kommentek mögött valóban ilyen emberek vannak, szörnyű dolgok történtek és, ha ezek a vélemények lesznek az irányadók, még rosszabbak fognak bekövetkezni. Még a szellemi maszturbálást is alacsony szinten végzik. Én nem vagyok érintett és politikailag sem elkötelezett, de információval rendelkezem bőségesen. Ha mindet közreadhatnám, akkor meglepő dolgokat olvasnának e kommentelő dicső lovagok. Mindenesetre a hangulatot bizonyos irányba igyekeznek eltolni. Adja az Isten, hogy belőlük kerüljenek ki a rendvédelemben dolgozók, mert ugye most nagy az arcuk, és ők viseljék el önmagukat parancsra, továbbá érje őket a hozzászólók a véleménye. Ha olyan csekélységeken megsértődnek, mint e hozzászólások némelyike, már pedig igen, akkor mi lenne velük, amikor szánalmasan megkísérelnének egyenruhában intézkedni és nem az ország helyzete miatt felvenni azokat a támogatásokat, amikről a rendévelemben dolgozók még álmodozni sem képesek. Pampogni azt igen, cselekedni??? El kell zavarni a most szolgáló rendvédelmiseket, vissza kell venni a korábban eltávozottakat, ha már a nagy arcú hozzászólok nem képesek e munkákra. Bizonyosan nagy siker lesz. Ma van munkahely bőven (Kínában), van jó fizetés (Amerikában, és a magyar politikai elitben meg az állami támogatásban részesülő adózóknál, akik még a támogatásnál is kevesebb adót fizetnek, de öntudat az van az adóforintjaikra nézve), van jogbiztonság( Észak Európában), nincs korrupció ( Magyarország az utolsó, azaz itt a legtöbb) stb. És mindezekről a rendvédelmisek tehetnek. Az emberi természetbe a Jóisten belerakta a szabad akaratot és az észt is. Még a tudás fájáról is sikerült szakítani. Nosza használni is kellene, amit kaptunk, már, aki kapott.
buckafej
2011. június 03. 07:23
Drogot csempésző, pókerező-játékgépező, rendőrautóban pöffeszkedő, alkoholista, hatalmaskodó, primitív rendőrökből elég! És sajnos az emberek rengeteg ilyet látnak. Szolgálunk és védünk! Ugyan már ezt senki sem veszi komolyan. Inkább követelőzünk és beszarunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!