Zámoly 2.

2011. április 26. 07:51

Gyöngyöspatára kiszállt a média, a hülyék megírták vezércikkeiket, a második Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt.

2011. április 26. 07:51

„Gyöngyöspatán a gyaloghíd két végére álltak a cigánykölkök, és hídpénzt szedtek az öregektől. A Kecskekő pincesorát szétlopták, széthordták. A pincéket kifosztották. A gyümölcsfákat lelopták, majd szokásukhoz híven derékmagasságban kivágták, ha éppen tüzelő kellett. Az iskolában brutálisan összeverték nem cigány diáktársaikat. A templomból, piacról hazatérő öregasszonyokat leköpdösték, gyalázták. Elviselhetetlenné tették a létezést a faluban. És sok-sok száz ilyen falu van ma Magyarországon. Aztán egy idős ember nem bírta tovább, és öngyilkos lett. Ekkor a Jobbik megérezte az elviselhetetlenségben rejlő politikai lehetőséget, és megjelent Gyöngyöspatán. A kétségbeesett helyiek örömmel fogadták őket – kérdem én: hogyan másképpen fogadták volna? A helyi cigányok pedig elkezdtek rettegni. Mint Zámolyon. Aztán a gárda, learatván a politikai hasznot, távozott. Az elviselhetetlenség pedig maradt.

S ebbe a légüres térbe nyomult be valami Véderő nevű micsoda. A provokáció teljesen nyilvánvaló szándékával. Egy Eszes Tamás nevű nem tudom kicsoda megvásárolta a helyiektől a cigányok által élhetetlenné tett Kecskekő néhány telkét, és oda valami katonai-harcászati gyakorlatot hirdetett húsvétra. Meg is jelent úgy húsz nyeszlett kölyök, és a cigányok ettől olyan rettegésbe fogtak, hogy ki kellett őket menekíteni a faluból. Segítette őket mindenki: az LMP, az MSZP, valami amerikai üzletember, a Vöröskereszt és az összes jogvédő. Kiszállt a média, a hülyék megírták vezércikkeiket, a második Orbán-kormány megkapta a rasszista jelzőt. A Nyugat »figyel«. (Kicsike szépséghiba: a Csillebérci táborba már 19-én lefoglalták a helyeket, pedig akkor a Véderő nyeszlettjeinek még híre-hamva sem volt... De ez nyilván véletlen.) A cselekvési kényszerbe belehajszolt rendőrség pedig elvitte a Véderő esztelenjét és társait, a többieket meg hazazavarta. Egy Horváth Aladár nevű meg kéksisakosokat akar behívni az országba. Nem változott semmi sem. Becstelen és undorító politikai akció zajlik Gyöngyöspatán, politikai aktorok részvételével. Zámoly kettő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szempontpuska
2011. április 27. 19:42
Ez a Bayer nevű élőlény is jobban tette volna ha mélyen hallgat. Ezt Ő írta: ""Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk a gázba. Ha időközben körbeállják autónkat a cigányok, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit még elütünk, annak pechje van. A lehető legnagyobb sebességgel továbbhajtva autónkból hívjunk mentőt, és a legközelebbi rendőrőrsön álljunk csak meg, ahol adjuk fel magunkat... Valamit mégis tenni kell. Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjunk bátran fegyverünket."
Szenzor
2011. április 26. 13:50
Bayer utolsó sorai: "És még egy apróság: a rendőrségen kívül senkinek nincsen joga erre, és semmi más rendfenntartó feladatra. Majd ha amerikai mintára létrehozza az állam a Nemzeti Gárdát, akkor igen. Hozzák létre. Elsők között fogok belépni. És megvédünk majd minden magyart. És minden tisztességes cigányt. " Mélyen egyetértek! Ezt mondom már réges régen. http://malacnews.freeblog.hu/archives/2010/05/19/Nemzeti_strikeOrseregetstrike_Gardat/
locust
2011. április 26. 13:19
Gyerekek, gyerekek! Előbb érdemes elolvasni ezt! http://nepszava.com/2011/04/velemeny/bartus-laszlo-az-amerikai.html "Magyarország nem a civilizáció része. Barbár ország, együttérzés nélküli, önző, öntelt, önigazult, szívtelen emberekkel, akik másokra hárítják saját felelősségüket, majd elnézik mások megalázását, fenyegetését. Azt a viselkedést, amit a magyarok produkálnak a civilizált országok szeme láttára, valamikor a neolitikum, az újkőkorszak kezdetén hagyta el az emberiség. Ez a kijelentés csak Magyarországon belül tűnik durva sértegetésnek, költői túlzásnak, de kívülről pontosan így látszik. Ezt tükrözi a világsajtó, amely elborzadva ír mindarról, ami Magyarországon történik. És utána látják azt is, hogy a fideszes média ezt hogyan interpretálja. Ehhez hasonlót a legsötétebb afrikai országokban nem látnak. Még akkor is így van ez, ha a civilizáció népei ezt nem mondják ki nyíltan, mert udvariasak, csak amikor Magyarország nevét hallják, akkor illatosított kendőt emelnek az orrukhoz, és mélyet szippantanak belőle."
abcd
2011. április 26. 13:08
Pintért lehet szeretni, vagy nem szeretni, de hülyének nézni nem lehet, legalábbis nem érdemes. Ezért érthetetlen a patai ügy kezelése. Egy evakuálás egyértelműen hatósági feladat és kötelezettség , méghozzá egy összetett, több hatóságot érintő intézkedés, amit legalább annyira nem lehet civilekre bízni, mint a közbiztonságot. A bíróság szerint Gy. patán nem hogy vészhelyzet, de még egy vacak kis szabálysértés sem történt. Akkor most mi van a hatóságosdit játszó rémhírterjesztőkkel? Az egyiket felet lecsukják balhé hiányában, a balhézók meg szabadon nyilatkozgatják marhaságaikat? Zavaros ez nagyon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!