Gyurcsány gyurcsányizmussal vádolja a kormányt

2011. április 21. 12:50

Te, Feri, sajnos a Magyar Köztársaság (most örülsz?) miniszterelnöke voltál öt hosszú éven át.

2011. április 21. 12:50

Ilyen érzésünk volt sokszor a szoclibekkel, Gyurcsánnyal kapcsolatban:

»Mintha nem lenne ellenükre, ami történik.«

És ezt most éppen Gyurcsány írja, a Fideszről. Mintha ma hajnalban sarjadtak volna ki szép szál gárdisták a nagy magyar rónán, hirtelen, előzmények nélkül. Mintha nem az ő regnálása idején nőtt volna nagyra a Jobbik. Pedig akkor történt, bizony. Ennek tükrében elképesztőek, önleleplezőek az alábbi sorok.

»Nem tudom, hogy az írott joggal, vagy annak alkalmazásával van-e a baj. Nem tudom, hogy a hatályos jogi környezetben nem akarják, vagy nem tudják megállítani őket.«

Nem tudod, Feri?! Hogyhogy nem tudod? Te nem egy vagy közülünk, nem népfi vagy, nem is »közíró« mint Jóska barátod, aki megengedheti magának a luxust, hogy ne tudja. Te, Feri, sajnos a Magyar Köztársaság (most örülsz?) miniszterelnöke voltál öt hosszú éven át, a te tevékenységednek köszönhető nagyrészt, hogy a masírozó alakulatok bizonyos országrészeken nagy népszerűségre tehettek szert. És akkor nem tudod? Hogy lehet ez? Csak úgy, ha nem néztél utána, mit lehetne tenni velük szemben. Pedig ott volt az egész apparátus, az igazságügy, minden. Ezek szerint arra sem vetted a fáradságot, hogy utána nézz: jogilag mire van lehetőség a Gárdákkal szemben. Hoppá. Vajon miért nem? Csak nem azért, mert nem volt ellenedre, ami történik? S miközben éppen azzal vádolod a kormányt, hogy nem tudja vagy nem akarja megállítani a gárdákat, átütöd a szöggel a zsákot, a sorok között elismered, hogy ugyanezt tetted? Sajnállak, ez már tényleg a vég."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2011. április 22. 06:43
Tudja valaki, hogy vannak-e gárdisták Svájcban?És masíroznak-e. Tegnap hallottam, hogy egy idős vallásos házaspárt megint legyilkoltak.Valakik!Nem múlik el hét, hogy ne lenne ilyen hír.Lehet idő amikor nem múlik el majd nap. Hát ezért masíroznak. és ezért nem masíroznak Svájcban.Ha ott is ennyi cigány lesz ,akkor majd ott is masíroznak.
elfelejtette
2011. április 21. 19:09
"Sajnállak, ez már tényleg a vég." Kábé egy-másfél évet adok ezeknek, aztán szerintem vége a dalnak.
advocaat
2011. április 21. 18:39
"FERI" olyan sokrétű és komplex pszichiátriai kórrajzot produkál, hogy valaki ebből egy ütős NAGYDOKTORIT ír az MTA-ra a fiatal pszichiáterek közül!
Fedor
2011. április 21. 15:39
Azt kell, hogy mondjam, Stumpfnak igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!