Végre kiderült: Orbán a bűnös

2010. november 18. 11:49

Majd pont az iszapkatasztrófa áldozatainak pénzét nem fogja ellopni a kormány, nem? Hát tulajdonképpen erre ment ki az egész!

2010. november 18. 11:49

„Átlátszó ám a rendőrség magyarázkodása, hogy talán nem túl szerencsés katasztrófa sújtotta térségben lezárni félig azt az utat, ahol épp ma kezdik 2500 teherautónyi vörösganyé tározókba fuvarozását. Francokat. Szét akarják verni szerencsétlen károsultakat, hogy világosság gyúljon a kis agyukban, milyen is az a viktatúra.

És szánalmas a kormányszóvivő is, pedig milyen helyes kis hölgynek tűnt elsőre, persze mossa a szennyest, ezért fizetik, szóval elég gyöngécske hazugsággal állt elő, amikor azzal magyarázkodott, hogy a Kármentő Alapból csak akkor tudnak fizetni az önkormányzatoknak, ha valamennyi károsult nyilatkozott, hogy hol és hogyan képzeli el a jövőjét. Ha MSZP kormány lenne, sokkal egyszerűbben menne a dolog: besétálna az ember a hivatalba, bemondaná, hogy hány millió forint volt a kára, és kész, rá lenne bízva, hogy mire költi a pénzt. Ő tudja jobban, nem?

Egyébként nyílt titok, hogy a védőgátak építéshez az Orbán-bányákból hozták a cuccot. Csak szólok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. november 19. 10:44
Vajnai: "A vörös csillag felszabadítása után be fogjuk bizonyítani, hogy számunkra ez a jelkép valóban azt a mozgalmat jelképezi, amely a lyoni takácsok harcából, az 1890-ben lelőtt munkások iránti szolidaritásból meríti az erőt, amely alkotó módon tudja alkalmazni Marx tudományos eredményeit. Közösségünk Rosa Luxemburg, Gramsci, Lukács György, Mészáros István szellemi örökségét is őrzi, és nem hagyjuk feledni az olyan hősök nevét sem, mint Ságvári Endre. "
Kaducsa
2010. november 19. 10:42
Vajnai Attila Mit akarnak a devecseriek? Egy nyugdíjas levele http://www.zoldbaloldal.hu/ Vajnai a vöröscsillaggal büszkélkedik ugyanitt: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs625.ash2/157591_1662767754_7965675_n.jpg
tevevanegypupu
2010. november 19. 09:06
Erdekes, hogy a kormanyt szekirozzak a teljes karteritesert. Miert nem ugralnak a MAL elott, akik a katasztrofat okoztak? Borzaszto, hogy nalunk szinte mindig ugy megy, hogy meg a tragedia aldozataira is kenytelen egy ido utan gyanakodva nezni az ember.
Kaducsa
2010. november 18. 19:25
"Zöld Baloldal szerint nem ők idézték elő azt a "nyílt lázadást", amely Devecseren alakult ki." Ez a másik, amiért imádom a Jobbikot, hogy négy éven át azt sulykolták a hülye agyakba, hogy a maszop-szadesz már döglött oroszlán, nem kell vele foglalkozni. Tamás Gáspárt ki kéne utasitani az országból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!