Feketekörmű kommunizmus

2010. november 10. 07:24

Ajka szocialista polgármestere kiszámlázta Kolontárnak a kórházi költségeket. A magyarázat: a hónaljszagú, redvás bunkóság. Az örök surmóság, kültelki, szar prolitempó.

2010. november 10. 07:24
„Muszáj valahogy magyarázatot találnunk lapunk tegnapi címlapsztorijára. Nevezetesen arra, hogy Ajka szocialista polgármestere, bizonyos Schwartz Béla, kiszámlázta a Mal Zrt. lúgjával elárasztott Kolontárnak a kórházi költségeket. Meg még egyebeket is. Szépen, akkurátusan összeírta Schwartz Béla, hogy mi mennyibe került. Mennyibe a kórházi ellátás, mennyibe a sok ideiglenes szállás és így tovább. Végül kijött valami 26 millió forint, na, azt számlázta ki a Schwartz Béla.

Az ilyesmit azért meg kell valahogy magyarázni.

Az nem elég magyarázat, hogy Schwartz Béla szocialista, meg hogy Schwartz Bélát feltehetőleg nem anya szülte.

Kell, hogy legyen valami ennél mélyebb, ennél lényegesebb, ennél pontosabb magyarázat is. Mert ha nincs, akkor marad a jeges borzalom és a kétségbeesés. (...)

A magyarázat: a hónaljszagú, redvás bunkóság. A feketekörmű kommunizmus. Az örök surmóság, kültelki, szar prolitempó. A Fonyódi- és Schwartz-félék munkásőrlelkülete. Hogy egy klasszikust idézzek: lábszag és Mucsa… Na hát ez az!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2010. november 10. 23:58
Vajon miért nem zsidózzátok le Bayert is, Fiúk? :))) Tőletek az lenne egyedül stílszerű, hiszen érvelni nem igen szoktatok.
Kaducsa
2010. november 10. 15:37
Gratulálok baloldali humanista altruista faszomista El Pista! :)
picur3ka
2010. november 10. 14:32
Hat eppen van is gyurcsanynak voros iszap tarozoja, teritoket meg a fene se kert.
alma555
2010. november 10. 13:38
Megint (mindig) rágnak a szoci férgek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!